Documentar nou despre sportul columbofil in China


Sugerat de Ovidio Petrea

Categories Stiri

13 comentarii la “Documentar nou despre sportul columbofil in China”

 1. Abia acum am vazut pe bune cum se lovesc de pamant porumbeii la lansari… :(

 2. Poate nu am vazut eu bine, dar chinezii au curse si iarna?

 3. Imi place documentarul,dar il rugam pe domnul Ovidiu,sau pe tine Andrei sa traduceti,ar fi ceva foarte folositor sa si intelegem ce zice din cap in coada,deoarece nu toti stim engleza perfect,intelegi ce vreau sa spun noo?

 4. Am o intrebare, Ce le injecteaja porumbeilor pe gat?Substanta aceea galbena, pentru ce e?Sunt incepator si habar nu am!:)Multumesc anticipat!:)

 5. oare asa se face si la noi ? dupa lansare , porumbeii raniti sunt eliminati…?

 6. da titele au curse si iarna!!!dar ai observat ca nu e ca la noi???asa trebuie si la noi sa fie sportul columbofil!!! Andrei scz dar vreau sa ii spun lui titel tgv sa ma caute!!!pe mess stie el!!

 7. Buna ziua…mie mi se pare ca la lansare se lovesc prea tare de pamant si cred ca loviturile astea puternice ii si afecteaza pe marea majoritate dintre ei,si mai ai pretentia sa iti ajunga acasa,cum sa ajung aceea pasare acasa la timp daca ea pur si simplu mai are un pic si isi zdrobeste pieptul de pamant…sanatete si numai bine

 8. Imi place ce am vazut. Avem multe de invatat. China, per ansamblu(cultura, oameni, respect social, bun simt,pasiune, calitate- implicit pe porumbei : parca si materialele din adaposturile porumbeilor sunt altfel- creeaza o senzatie de liniste, o stare de bine, de caldura, de calm) are un regim ideal de dezvoltare: un comunism democratic. Si noi ne saturasem de nea Nicu… Sincere aprecieri, bravo Ovidio Petrea si porumbei.ro pt acest topic

 9. Mi-a placut documentarul. Foarte obiectiv prezentate activitatile.

  Sunt un pic socat de imaginea lansarii, cu porumbeii lovindu-se de pamant.

  Cum banuiam, chinezii cumpara porumbei foarte scumpi si pentru orgoliu si faima.

  Prea multi bani totusi implicati in hobbyul asta in Asia.

  Pe langa calitatea filmarii si modul de prezentare, mi-a placut ca au surprins reactii, expresii ale columbofililor din toate categoriile sociale.

  Multumesc pt postarea clipului.

 10. Da foarte tare!La orice lansare porumbeii se lovesc…nu ai ce face sunt agitati,mai ales cei de jos sunt saracii cand dau navala peste eicei din randurile superioare.

 11. Am avut privilegiu sa particip la o lansare de 27000 de porumbei . Pot spune ca e ceva unic . Dar, la asa lansari se intampla si accidente . Porumbei.ro sa stii ca se intampla sa-si rupa si aripile porumbeii . Deci , asteptam si credem noi atotstiutorii ca nu au venit de prosti . Vai cat de multe chestii se intampla . La noi e o vorba , porumbelul e al tau cat timp sta in crescatorie . Doamne ajuta si Spor la Zbor .

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *