Sunt bucuros sa va scriu di nou. Ma numesc Dan Stoica si sunt din Berceni ,PRAHOVA. De ce dulce amar? Sa incepem cu amar: anul acesta am pierdut multi pui de la mari crescatori din Constanta si nu cred ca as fi primul sau ar fi o noutate dar cand te uiti la un porumbel respectiv pui si iti place asa de mult ca visezi cu ochii deschisi ca el(ea) va fi campionul iar la zborul de antrenament in jurul casei vezi ca nu mai vine,te intrebi de ce oare cei la care te uiti mai cu drag a doua zi dispar?

E o intrebare pe care mi-o pun mereu si nu am nici un raspuns.Sunt sigur ca si pt dvs e la fel.

Dulce: unul din acesti pui pe care l-am primit de la un mare crescator din Eforie Nord (Bogdan Ghica) la antrenamentul de dimineata am observat ca nu s-a mai intors si bineiteles cu o seara inainte ma minunam, ce frumos a cresut si imi imaginam intoarcerea de la zbor clasand o etapa grea de demi-fond.Toti avem vise de genul dar ti se rupe inima in o mie de bucati cand iti dai seama ca nici nu a apucat sa isi formeze bine simtul orientari si dispare. Acest pui inca piuia cand s-a pierdut si spre bucuria mea dupa trei saptamani,fara sa ma uit ce mai e prin cusca las porumbeii liberi pt antrenamentul de seara din jurul casei. Mi s-a parut ciudat cand unul din ei zbura ca si cum ar fi fost lovit.

Am asteptat sa intre toti la mancare dupa care curios fac “inventarul” si ce sa vezi!?!? Era acel pui spart in piept iar dupa rana pe care a avut-o nu stiu cum a mai trait. Se vede ca uliul a vrut sa faca un ospat dar dorinta acestui pui de a se intorce acasa fost mai puternica decat ghiarele acestor spargatori de vise. Vreau sa va spun ca sunt nespus de fericit si nu cred ca il voi lansa vreodata in concurs pt ca sunt multumit pt ceea ce a facut. Daca l-as pierde in concurs nu mi-ar fi bine de loc. Pt mine e deja campion si ar fi primul.

Eram curios doar sa va cer parerea sa stiu ce ati face in locul meu. Astept raspuns.
Cu respect Dan Stoica