Eminem si porumbeii

eminem-porumbei
Dupa Tyson, sa aflam ca si Eminem este columbofil? Oricum, buna reprezentarea, parca suntem noi in fata custii, hipnotizati cu orele… facandu-i pe cei din jur sa se intrebe… ce naiba facem acolo atat?

Categories Stiri

15 comentarii la “Eminem si porumbeii”

 1. Nu cred ca este Eminem ,milionarul acela nu poate avea jaful acesta de voliera.

 2. O voliera buna este aia din care porumbelul vine foarte tare acasa. Nu conteaza cum arata, conteaza ca pasarea sase simta atasata de ea. Pasarea nu face diferenta inte lux si saracie. Daca ii place este suficient si nu mai trebuie schimbat nimic la ea.

 3. oare o sa apara si cu el un documentar gen, “Tyson si porumbeii”?
  p.s. stie cineva unde pot sa vad documentarul mai sus mentionat?

 4. A pozat pentru o campanie, ceva de genul… Dar sa nu uitam ca nici Tyson nu are o voliera cine stie ce … ;)

 5. Imaginea e parte dintr-o sesiune foto a firmei Dolce & Gabbana .

  In viata de zi cu zi … The Real Slim Shady , cu siguranta ar spune : „ These motherfuckers are beautiful … but they better not shit on my goddamn shoulder ! ” :)

 6. E trucata poza se vede e facuta de cineva care stie sa lucreze pozele uitativa cu atentie!!orcum era lucru mare sa aiba si el porumbei sa se numere printre noi muritorii de rand:)))

 7. la cati “2pac” avem printre cei care lasa comentarii…o fi intr adevar si un fan Eminem care a decupat poza lui si a atasat o langa voliera cea veche unde crestea gutani, atunci demult..la bunici…ca tot am citit multe astfel de povestioare pe aici(dragute de altfel)…..cine stie poate i a dat Mike o pereche din cuplul lui de aur:))))

 8. Ce frumoasa imagine!!
  Si nu ai cum sa spui ca e “fake”, ca doar’, se vede umbra porumbitei ,pe capu’ lui.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *