Clubul Specializat al Crescatorilor de Porumbei KING CLUB ROMANIA va organiza in perioada 16-18 decembrie 2011 a treia expozitie internationala anuala in care vor fi expusi doar porumbei din rasa KING.

La fel ca in cazul precedentelor doua expozitii, arbitrarea porumbeilor va fi realizata de catre un arbitru strain. In acest an avem onoarea de a-l avea prezent ca arbitru pe dl. Gulyas Jozsef din Ungaria.

Invitam pe aceasta cale pe toti crescatorii si iubitorii de porumbei sa viziteze expozitia de la Arad, o expozitie care va fi organizata in spiritul unei competitii corecte, arbitrarea porumbeilor fiind publica si de o transparenta totala.

Avand in vedere participarile unor membri din Ungaria si Slovacia si de asemenea a celor mai buni crescatori de king din tara noastra, calitatea porumbeilor expusi speram ca va fi una foarte ridicata, inca un motiv in plus pentru a ne vizita.

KING CLUB ROMANIA a fost infiintat in anul 2009 in scopul promovarii cresterii porumbeilor din rasa KING, a imbunatatirii calitatii porumbeilor din aceasta rasa in tara noastra si a organizarii de expozitii moderne si de calitate, dupa modelele cluburilor occidentale.

Mai multe informatii despre expozitie puteti gasi pe pagina de internet a KING CLUB ROMANIA – http://kingclubromania.ro/page6.html

VA ASTEPTAM CU DRAG !!!

Secretar KCR,
Teodor Cilan