75 de ani de columbofilie sportivă! 70 de ani de la prima expoziție cu porumbei voiajori!
A mai trecut un an, presărat cu bucurii dar și cu decepții, cu rezultate columbofile sau doar cu speranțe deșarte.

Iată că odată cu luna cadourilor FCPR organizeaza și Expoziția Națională, tradițională. Aceasta a ajuns la ediția XLIV. Ba mai mult este o ediție aniversară, 75 de columbofilie în România, și 70 de ani de la prima expoziție cu porumbei voiajori.

Este un moment emoționant, încărcat de istorie dar și de speranțe de viitor. Situația legală a FCPR este clarificată și după mulți, mulți ani avem o structură națională organizată atât central cât și județean după legile în vigoare.

Expoziția va fi una de mare mare anvergură. Locația este una ultra luxoasă și puteți să o vizionați pe http://www.presidenthotel.ro.

Sala de expoziție a aceluiași complex President oferă 3000 mp, cea mai mare suprafață de expunere până acum. Peste 1100 porumbei, adică cei mai buni porumbei din România, cei mai buni crescători, dar și aspiranții la titluri. Cu toții vor fi la Tg Mureș de Ziua Națională.

Peste 17 firme vor fi prezente cu standuri, peste 20 de columbofili vor avea propriile standuri în sală. Celebrul Menne, câștigător de Barcelona va orgaiza o licitație, dar și anuala Golden Collection a lui Heghedus-Becker, Olanda.vAdică absolut tot ce vrei.

Sâmbăta seara Banchetul Campionilor. O gandioasă gală de premiere a celor mai buni dintre cei mai buni. 7435 de crescatori s-au întrecut, și nu mai puțin de 432911 porumbei au participat la curse. Cei mai buni dintre ei vor ridica prețioasele trofee.

Imnul Național va răsuna sâmbătă seara la Tg. Mureș, marcând Ziua Națională și Campionii Naționali. Pe ritmurile celebrei Queen – Freddie Mercury, We are the champions va întâmpina cum se cuvine succesul columbofililor noștri. O festivitate de premiere grandioasă.

Pentru toate astea te invităm la Tg Mures.

Fii alături de CAMPIONI!
Fii tu însuți un CAMPION!
FCPR – columbofilie supremă!