Fereastra catre lume

La granita dintre libertate si captivitate, dintre pericol si siguranta…

9 comentarii la “Fereastra catre lume”

 1. Nu, ca e nasoala rau intrarea. :) Trebuie sa o modific. Am tot modificat “tunelul” ala pana l-am facut praf. Si tot imi ies unii prin el, si tot ezita sa intre multi.

 2. salut Andrei le poti scoate scandurica aia din fata tunelului si le poti pune un ac.eu asa am si nu am probleme.

 3. Ok. Am tot vazut intrari cu ace, nu stiu de ce le-am tot ocolit, am avut impresia ca ezita sa se impinga in ace.

 4. Off topic: in acest an, 2019, s.a stabilit un nou record national in sportul columbofil romanesc: aproximativ 25.000 de porumbei la o etapa de fond FNCPR , porumbei colectati doar din doua judete.

  Pe zona Bucuresti, GR, IF, DB, daca erau uniti, puteau avea un nou record la prima etapa de viteza de aproximativ 30.000 de porumbei.

  Fratilor, n.am avut un astfel de numeric de cand s.a infiintat Romania Mare la 1918 si voi tot vorbiti pe aici ca sportul columbofil romanesc se afla in regres total.

 5. E chiar in crestere, in Bucuresti oriunde te uiti toti copiii numai de porumbei vorbesc, toate blocurile au cate 4-5 stoluri…

 6. Marius, esti in grava eroare.

  La inceput aproape toate zonele au numeric. Unii chiar strang porumbei multi. Din pacate in 95 % dintre cazuri, campionatul se termina in genunchi (cu 200-300 porumbei in clasament).

  Noi fata de belgieni, olandezi, nemti suntem bine ca medie de varsta. Media de varsta buna o facem noi astia care avem 35-40-50 de ani. Noi care am avut bunici la tara, care am crescut gutani.

  Ma uit in clubul meu, vin rar tineri peste 20 de ani, din pacate zboara 1-2 ani si dispar.

  Am colegi columbofili cu baieti mari. Cu greu vin copii lor la cate o desigilare. Cu mari insistente.

  Generatia noua are alte preocupari.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *