Festivitatea de premiere a asociatiei columbofile Constanta

Click pe poza pentru prezentare.
festivitate-cta09
Trimise de Dumistracel Marian

Categories Stiri

12 comentarii la “Festivitatea de premiere a asociatiei columbofile Constanta”

 1. superb . felicitari domnule chicheanu….am citit ce faceti pentru columbofilii din constanta …fara cuvinte.Sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bine !

 2. felicitari , o festivitate frumoasa si plina de premii , bravo voua.

 3. Mai mult decit frumos!!!Bravo. Deci se poate daca exista spirit sportiv,educatie si civilizatie!!!La multi ani tuturor, cu sanatate, prietenie si rezultate sportive remarcabile. Salutari speciale d.lui Moium Orhan>

 4. Felicitari tuturor invingatorilor!
  Felicitari d-lui Chicheanu pt aportul adus la ridicarea calitatiii sportului columbofil romanesc la nivelul cel mai ridicat si pt promovarea acestuia in elita mondiala.
  Dupa cum bine stiti porumbeii d-lui Chicheanu sunt campioni nationali si in alte crescatorii nu numai in crescatoria dumnealui!!!!

 5. se vede k oamenii au bani fata de sportul columbofil din teleorman kare e la pamant cu ultima tehnologie de ceasuri … cel putin exista speranta …

 6. Cea mai frumoasa festivitate de premiere . Vant in pene pe 2010

 7. Felicitari pentru organizare si mult respect acelor oameni care s-au implicat pentru a avea loc aceasta festivitate si va urez sarbatori fericite si tineti-o tot asa fara ura,fara dusmanie si adevarata competitie sa sa dea numai intre sportivi,adica porumbei.

  Cu multa stima,Madalin Tanase,Floresti Prahova.

 8. unde se vind inele de porumbei in constanta ma juta cineva

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *