romania-goagal
1. In primul rand: Google ne afiseaza steagul astazi. Wow.

2. Romania e frumoasa.

3. Promovarea raselor romanesti de porumbei de agrement & ornament: am facut o lista cu rasele care se afla pe site in acest moment. Astept si altele. Voi promova lista pe site intr-un loc mai vizibil.

4. Promovarea voiajorilor romanesti si a rezultatelor noastre. Readuc pe site rubrica Voiajori de TOP 10, cu cateva modificari, pentru ca volumul prea mare de porumbei din trecut m-a facut sa o abandonez. In TOP 10 pot sa apara porumbei care au reusit una din urmatoarele performante:
– s-au clasat la nivel national in TOP 10 (in carte, indiferent de categoria de concurs sau federatie)
– au zburat si clasat peste 10.000 Km in cariera lor sportiva, indiferent de categorie, varsta, numar de etape si punctaje obtinute
Pe langa nume, serie si punctaje, crescatorul povesteste si cate ceva despre respectivul porumbel (ce origine are, ce pozitie de cuib a avut, cum a fost intretinut, etc). Astept VIP-urile. Crema cremelor. Sa-i admiram impreuna. Un crescator publica maxim 3 porumbei pe an. Am si o idee de promovare a acestor super voiajori Romanesti in strainatate, daca o sa am ce promova. Deci, ii astept. Daca stiti crescatori mai in varsta cu astfel de porumbei si nu au acces la net, ii puteti ajuta. Federatiile n-au facut pana acum asa ceva pe net. (daca au facut si n-am observat, imi cer scuze, si as dori sa vad respectiva prezentare).

5. Fredo and Pidjin – benzi desenate cu porumbei, realizate de romani. Da. De romani.