Festivitatea de premiere a asociatiei “Sportul Columbofil” Botosani

dorohoi08-1.jpg
In ziua de 17.02.2008 a avut loc la Discoteca domnului Marius Anton din Dorohoi festivitatea de premiere pentru anul competitional 2007 a Asociatiei “Sportul Columbofil” Botosani, asociatie afiliata Federatiei Romane Columbofile. La aceasta festivitate de premiere au participat membrii columbofili ai asociatiei iar ca invitati speciali din partea autoritatii locale a participat domnul Sergiu Lungu – primar al Municipiului Dorohoi si domnul Popa Daniel – presedintele PDL Dorohoi. Prezenta dumnealor la aceasta manifestare ne-a onorat si bucurat in acelasi timp, demonstrand ca aceasta pasiune uneste oamenii creand legaturi de prietenie si respect reciproc intre acestia. In cuvantul lor ei au promis sa sprijine acest sport, care a luat amploare in ultimul timp la Dorohoi, pentru ca municipiul Dorohoi sa fie cunoscut si prin acest sport la nivelul tarii.

In continuare a avut loc festivitatea de premiere unde au fost premiati cei care au obtinut rezultate la zborurile din tara si din strainatate, premiindu-se cu cupe si diplome categoriile de distanta abordate. Dupa festivitatea de premiere a urmat masa festiva cu ocazia careia s-au purtat discutii intre membrii columbofili, s-au schimbat idei si s-au ascultat sfaturi de la columbofilii mai in varsta si de la cei cu mai multa experienta in acest sport. Manifestarea s-a desfasurat intr-o atmosfera placuta, entuziasta asa cum trebuie sa fie intr-o zi de sarbatoare a columbofiliei Dorohoiene.

Multumim pe aceasta cale celor care au sponsorizat si care au contribuit efectiv la organizarea acestui evenimet, celor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment sportiv si nu in ultimul rand celor care au participat la aceasta manifestare. Conducerea Asociatiei “Sportul Columbofil” Botosani ureaza membrilor sai multa putere de munca si mult succes in anul competitional 2008, cat mai multe premii si un mediu cat mai placut in cadrul asociatiei. Multa sanatate si nu uitati : “Cel care este insotit de ganduri nobile nu va fi niciodata singur!!!”

Claudiu Pavaleanu – membru al Asociatiei “Sportul Columbofil Botosani” din cadrul FRC.

dorohoi08-2.jpg dorohoi08-3.jpg dorohoi08-4.jpg dorohoi08-5.jpg dorohoi08-6.jpg dorohoi08-7.jpg dorohoi08-8.jpg dorohoi08-9.jpg

Categories Uncategorized

25 comentarii la “Festivitatea de premiere a asociatiei “Sportul Columbofil” Botosani”

 1. naspa tare daca resedinta sa mutat la a DOROHOI ????????
  HA? Ha? Ha?
  Unde e CAPITALA
  la BOTOSANI SAU DOROHOI

 2. Felicitari pt.concursurile realizate ori la care Dorohoiul a participat in 2007,cit mai multe si mai mari succese in acest an,cu o alta festivitate de premiere mai frumoasa,mai rasunatoare,mai deplina si mai meritata!Sanatate ,bucurii si dorinte implinite si in celelalte planuri din judetul Valcea!

 3. toti columbofilii din judetul botosani(frc,fcpr)au concurat cu succes in 2007 indiferent de ruta sau partenerii de concurs.in ceea ce priveste locatia pentru festivitatea de premiere a fost hotarata de toti membrii asociatiei.

 4. va referitzi la inelele pt voiajori nu ?ca la cei de ornament e cu totul altceva.

 5. In primul rand felicitari celor de la “Sportul Columbofil” Botosani care au realizat aceasta frumoasa festivitate, apoi tin sa aduc aminte contestatarilor din Botosani ca Dorohoiul aproape tot timpul s-a clasat inaintea voastra. Cel mai bun exemplu ar fi numarul de cupe pe care Vizitiu Mihai(Dorohoi), la obtinut la clubul vostru. Va provoc ca la cursele de anul acesta sa demonstrati contrariul.

 6. eU….Dorohoi,cei dinBOTOSANI nu sunt conterstatari ci doar scarbiti,cat despre rezultate noi am participat la concursuri si i-am batut pe cei din Prahova nu pe cei din Suceava.Daca esti atat de renumit de ce te ascunzi sub pseudonime?/////////

 7. Pacat ca cei din tara vad aceste dispute care nu fac cinste acestui sport ,dar asta e realitatea ,la noi la Botosani cei batrani nu accepta sa fie condusi de cei tineri si care vor sa evolueze

 8. Patrykb te rog calmeaza-te. Nu fi stresat. Ideea era ca cei de la Botosani au multe de invatat de la cei din Dorohoi. Ma refer aici printre altii de Vizitiu Mihai care va cam luat anul asta mare parte din cupele de la Botosani. Se cheama “VALOARE”. Nush daca stii ce-i aia.:D

 9. Si chiar imi pare rau k se intampla asta la noi in judet dar…nah…trebuie sa inveti si sa pierzi.

 10. de ce se cearta astia batrani si noi astia tineri tragem ponoasele?
  cat despre PROFESORU TRANDAFIR!!!!!!!!!

 11. Faptul ca festivitatea de premiere s-a desfasurat a fost din motive pure de organizare,si nu stiu daca asta conteaza asa de mult………………se pare ca pentru unii ”capitalisti” acest lucru deranjeaza……………pana la urma se putea organiza oriunde atat timp cat si-au dat consimtamantul membrii ASC………………..!!!!!!!!!!!

 12. Felicitari pentru festivitatea de premiere…cred ca a fost frumos.Noi nu am avut cum sa va onoram cu prezenta deoarece la aceeasi ora am deschis expozitia “Columbofilia -traditie si pasiune”la muzeu,dupa care am fugit la Botosani sa ne luam trofeile,pe care le-am expus in vitrina expozitiei.Puteti veni si voi sa vizitati…si sa va dati cu parerea.Poate la anul daca ajungem sanatosi facem o expozitie impreuna…mai ales ca avem aproximativ aceleasi rute de zbor.Cind am spus…”noi”m-am referit la cei 20 membri FCPR . Inca o data FELICITARI !

 13. Mai bine si-ar vedea unii de treaba lor……………….intai sa participe la competitii si apoi sa critice ce au realizat altii…………..fair play va rog!!!

 14. Sorodoc claseaza si tu un porumbel si apoi poti comenta. Vezi-ti de rezultatele tale nu fi pupincurist.

 15. Eu vorbeam de fotbal ba ,dar ce stiyu yo ca doar sunt dinamovist,pentru ofticosi;;;;;HAY DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. Oare exista un loc in lumea asta intreaga in care sportul columbofil sa nasca atatea certuri si ironii ca in judetul Botosani? Ma indoiesc….

 17. felicitari tuturor concurentilor…dar in special celor din darabaniComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *