Festivitatea de premiere a Clubului Cheile Turzii

In data de 30 11 2008 la Turda a avut loc premierea celor mai buni columbofili din Clubul Cheile Turzii.S-au imanat cupe pentru cei cu locurile 1 si 2 si 3.Totul s-a desfasurat intr-o atmosfera aparte bucurandu-se toti de rezultatele obtinute.Toti ne-am simtit bine si am facut planuri pentru noul sezon care speram sa fie mai bun ca acesta.

Categories Uncategorized

28 comentarii la “Festivitatea de premiere a Clubului Cheile Turzii”

 1. Mult fum prin poze, neclare pozele, putine ca numar, mai insistati :))

 2. Haide-ti sa nu fim carcotasi cu un club care pare sa fie unul mic crescut la umbra celor mari din imprejurimi. Nu le cunosc rezultatele, poate vor reveni cu detalii, oricum ii felicit ca s-au adunat sa-si serbeze campionii, dupa posibilitatile lor, fara primari ,deputati si invitati din strainatate ca la alte case mai mari ! Asta nu stirbeste cu nimic din straduinta de care au dat dovada pe parcursul sezonului. Cred ca sunt niste baieti inimosi si luptatori, si, asa cum un paraias ca Hasdatele a taiat un munte, creand unele dintre cele mai frumoase chei din tara, vor reusi si ei sa creeze o bresa in “muntele” de rezultate rasunatoare ale celor mai mari si mai celebri de cat ei ! Felicitari baieti ! Si la mai mare!..

 3. Domnul BUD nu a fost prezent ,ca nu ii prin poze ?

 4. sunt presedintele clubului columbofil cheile turzi care am premiat cupele colegilor mei si am facut ce am putut ca sa fie totul bine…….Succes tuturor columbofililor din romania!!!!!!!!!!!bafta!!!!!!!!11

 5. foarte frumos…ma bucur k ati reusit sa faceti premierea …si sper k la anu sa fiu si eu printre voi …bafta in continuare

 6. Pentru adrian cocu!
  Multumim!Turda a dat campioni nationali (cotarla) vicecampioni (cotarla)Onaca campion national,Fatusan Ilie are rezultate foarte bune Suciu Lucian creste in rezultate de la an la an!AAA shi in Turda is 60 crescatori!!!

 7. domnului adrian tu crezi ca cluburile mai mari alta valoare

 8. Cred ca ati facut campioni dinTurda de rusine. Asa poze de rahat ca sa nu zic alfel,si un vocabular de mustaciosi.
  Iar pt LEVI pozele se pun pe sait ca de bagat …….:P (cand fac sotiile noastre baie si ne cheama acasa):)))))))))))))))

 9. totusi a ajuns sa va bata pe voi romanilor
  mustaciosi
  ha ha ha

 10. Ce pot intelege din aceste poze, ami explica si mie cineva, eu nu am inteles nimic, ori nu pricep eu, ori cine le-a pus nu stie inca ce a vrut sa spuna cu aceste poze.

 11. dar colegul acela are vreoun nume mai naspa? il face de rusine numele lui?

 12. pentru dudu…..in poze sunt aratati membrii asociatie columbofile cheile turzii la festivitatea de premiere …..nu cred k este greu sa deduci asta din pozele de mai sus…

 13. Ce-i drept, cam putini membri in poze, mai precis 5.

 14. Tovarasu Silaghi Stefan din cate stiu eu ati fost presedinte sau suferiti de boala sefiei si va credeti in continuare?

 15. poi de ce credeti ca sant asa putini?……. va spun eu pt ca nu a vrut sa facem premierile cum ne-am inteles la inceputul sezonului adica pe TURDA ,sa poata lua si T…………… cateva cupe.
  Pacat ca a prostit cativa crescatori care nu merita sa fie in clubul “PARTIDA ROMILOR”

 16. lasa ca luati si voi cupe dar daca mai pacaliti pe cineva

 17. domnule catalin am fost presedintele clubului dar sa vad ce faci tu pentru club eu sint tigan dar am fost devotat clubului si cred ca si cinstit pana nu am fost pacalit de alti

Comments are closed.