Festivitate de premiere la Clubul Columbofil Peris

Sambata, 29.11.2008 a avut loc la Clubul Columbofil Peris festivitatea de premiere dupa un sezon frumos de campionat. S-au inmanat atat cupe (pentru cei cu locul I) cat si medalii si diplome. Totul s-a realizat cu ajutorul primarului comunei Peris Anghel Albu si a viceprimar-ului Lucian Dumitru. Pe aceasta cale vrem sa le multumim inca o data pentru sprijinul acordat.Categories Uncategorized

33 comentarii la “Festivitate de premiere la Clubul Columbofil Peris”

 1. Primar care sprijina columbofilii…wow, fericitilor!

 2. Asa da, un edil care merita tot respectul meu si poate nu numai…Felicitari.
  Nureau sa stric topicul dar este la mine 1108806 / 08de la zborurile din toamna,liber,l-am zburat dar a venit tot aici .Dupa serie banuiesc ca este al dl.DUMITRU COSTEL – PERIS.
  TEL. 0744489844.Multumesc

 3. bravo baieti ,la anul va fi si mai tare . v-ati hotarat asupra planului de zbor pe 2009. spune-ti sa stiu ce am de facut.

 4. Ii multumesc lui Petrica Cocos pentru ca m-a ajutat sa am o crescatorie competitiva. Datorita lui am castigat anul acesta 3 cupe, 4 medalii si 60 de diplome.Ii mai multumesc si presedintelui Federatiei Romane Columbofile Sinca Cezar pentru sprijinul acordat clubului si nu in ultimul rand le multumsc primarului si viceprimarului comunei Peris pentru sprijinul acordat.

 5. Foarte interesant, sa participe la o adunare de columbofili si primarul. Daca nu a fost in scop electoral cinste lui si felicitari organizatorilor. Sper sa vada si altii aceste poze si sa sprijine si sa promoveze cresterea porumbeilor atat voiajori cat si de ornament. Felicitari organizatorilor!!!!

 6. cred ca prezenta domnului PETRICA COCOS trebuie salutata,faptul ca domnul primar este prezent ar trebui sa devina ceva obisnuit,columbofilia pot spune ca ‘a prins’ bine la tanara generatie acest sport dezvolta spiritul de competitie,si indeparteaza tanara generatie de “tentatiile”alcoolului,drogurilor etc..iar comunitatea locala ar trebui sa sprijine dezvoltarea sportului columbofil,urez columbofililor din clubul PERIS un sezon 2009 cat mai bun.

 7. bravo frumos din partea edilului felicitari si voua am si eu un porumbel 1109782-08 iam dat drumu cu bilet dar nu a mai plecat darca ar fi cazul lasi inapoia proprietarului cu mare placere adresa de contact tel. 0741736873

 8. Felicitari baietilor,tot respectul pt. dl. primar si vreau sa va spun ca la noi in jud Arges com Bradu le-a dat Dumnezeu un primar dl.Fratica care este alaturi de columbofilii din Bradu la toate actiunile lor.Sa va mai spun ca Bradu este cea mai bogata com. din tara…/ Felicitari tuturor castigatorilor si membrilor acestui club

 9. BRAV0 VA FELICIT,TOT RESPECTU PT.DL .CHIREA PETRE ,MIHAITA SI DL.PRIMAR .DECI SE POATE VA DORESC UN AN M-AI BUN 2009

 10. felicitari mihai si compania si multa bafta anul care vine

 11. Felicitari sotului meu Mihai. Sunt foarte mandra de el.

 12. Multumesc intregului colectiv de conducere al clubului pentru participarea la campiontul efectuat in cursul anului,deasemeni conducerii F.R.C. la fel D-lui Primar ALBU ANGHEL si D-lui Viceprimar LUCIAN DUMITRU pentru intelegerea si sprijinul acordat .

 13. Mai rar asa ceva in Romania!Un asemenea suport din partea autoritatilor..
  Primarul este cumva columbofil?
  Felicitari premiantilor!!

 14. Bravo Mihai!!! Felicitari!!! Ai reusit ce ti-ai propus!!! Iti urez bafta pe viitor la cat mai multe poze de acelasi fel, cu tine pe acest site!!!

 15. dorine lasa-mi nr de tel. te sun si-ti trimit mai multe photo de la decernare

 16. toata lumea multumita si as putea fi acuzat de nesimtire,deaceea multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat de catre clubul peris pentru desfasurarea zborurilor in 2008;;;;;

 17. Pentru a avea succesul dorit de toti crescatorii care sunt membrii unui Club, trebuie multa seriozitate din partea conducerii Clubului cat si a membrilor constitutivi ai acestuia. Specific acest lucru deoarece acest Club a luat fiinta in urma cu un an si spunem ca am avut nu numai bucurii dar si certuri si invidii pe care le-am trecut pina acum cu bine speram. In legatura cu transpostul asigurat am fost multumiti si speram in continuare sa colaboram cu brio. Ca sa putem sa decernam cupele, medaliile si diplomele membrilor participanti cu rezultate, am avut nevoie de sponsorizari unele electorale altele nu. In legatura cu D-l Primar va spun ca nu este columbofil, nea oferit o suma de bani pentru achizitionarea unui numar de 14 cupe drept pentru acest gest ii multumim din nou la fel si D-lui Viceprimar. Speram ca in continuare sa ne unim toate fortele sa putem incepe noul an cu rezultate din ce in ce mai bune. Succes tuturor.

 18. Felicitari tatalui meu si apropiatilor lui din club in primul rand pentru pasiunea lor pentru porumbei, pentru tot ceea ce au facut pana acum, pentru rezultatele obtinute si pentru tot ce fac si vor face in viitor pentru acest club.
  Un respect deosebit pentru D-l Primar si pentru D-l Viceprimar pentru tot sprijinul acordat si pentru faptul ca s-au implicat efectiv in activitatea clubului.
  Tineti-o tot asa, bafta multa si rezultate si mai bune pentru anul ce vine…..

 19. reteta succesului:
  oameni de calitate (asa ca la peris)+munca multa(asa ca la peris)+talent(ca la peris)+ autoritati locale de mare caracter(primarul si vice primarul de la peris)=succes columbofil
  felicitarile mele domnilor si la mai mare
  m-am simtit foarte bine la dumneavoastra multumesc inca odata pentru invitatie
  sintagma cea mai des folosita la festivitate “locul 1 cupa +diploma+medalie ……………………”

 20. am un porumbel pripasit de al dn Pana Madalin club soimu alunis dambovita as dori sa dau de dansul id meu yanis4you83Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *