Flying Home

flyinghome
Filmul a aparut online aici.

Categories Stiri

31 comentarii la “Flying Home”

 1. Salut,
  Îl gasiți pe iptorrents.com in varianta BluRay 720p cine dorește o invitație pe accest tracker să lase un mesaj mai jos in care să aibe si adresa de email.

 2. foarte bun filmul pacat ca unii oameni nu inteleg acest sport…

 3. Imi poate imprumuta si mie un coleg userul din cei care au primit invitatie de la Pătrinoiu Stefan sa descarc si eu varianta 720p HD? eu nu am gasit doar DVDrip.
  Va multumesc anticipat

 4. Nu inteleg de ce va trebuiesc tot felul de useri cand filmul se poate viziona in linkul pe care l-am pus. Oricum nu e vreo capodopera filmul, ba chiar este plictisitor.

 5. Emotionant … , iar la minutul 31 … am avut o senzatie stranie greu de explicat … , la fel si la finalul filmului … Super .

 6. :| daca ai zis ca e plictisitor mi-ai taiat elanul :)) eram destul de sceptic in privinta lui pentru ca nu am vazut detalii semfinicative in trailer..ma gandeam ca arata cat mai multe detalii despre viata columbofila.
  Anulez cererea de ajutor cu userul :) o sa apara el odata HD si o sa-i acord la momentul respectiv timp, oricum nu am timp de pierdut acum.

 7. Dragut filmul dar departe de adevarurile columbofile ! In real life nimeni nu da sute de mii de Euro pe o pasare pentru a o concura ci pentru urmasi !
  O poveste trasa de par !!!

 8. Dragut filmul . Ca gen il incadrez la filme de dragoste . Foarte bun sa-l vizualizezi cu gagica in doi ! Si totusi mi-a mai placut ceva : ca nu s-a vorbit numai de porumbei , porumbei … voliere, compartimente, boxe, caturi , căcaturi si alte smecherii .

 9. Are cineva subtitrarea?Nu o gasesc nici pe regielive nici in alta parte.Nu e nici macar in engleza.

 10. Nu mi-a placut e foarte plictisitor si nu e cine stie ce .Pierdere de timp.

 11. Sal,
  Daca exista cineva care poate sa-mi traduca ce s-a vorbit in belgiana in film, aduc eu subtitrarea in romaneste.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *