Fotografii de la columbodromul Euro Alpin

Download brosuraTrimise de Florin Banu.

Categories Stiri

25 comentarii la “Fotografii de la columbodromul Euro Alpin”

 1. Sunt foarte frumosi porumbei si mai ales voliera unde sant tinuti

 2. Nu sunt un profesionist, dar mi se par cam piperate preturile, avand in vedera ca aici in Italia, unde locuiesc, costurile sunt intre 15-20 euro de porumbel, la un salariu mediu de 600 euro pe luna. Nu ma supar sa fiu contestat, dar vreau si argumente in acelasi timp:D. Va multumesc!

 3. & Adi S.
  comparativ cu celelalte columbodroame din Europa – cele citeva din Romania se numara printre cele mai ieftine – de ex. celmai ” ieftin ” columbodrom din Germania este de 80 € / porumbel … cel mai scump 500 € . Si sincer nic in Italia nu stiu sa fie vreunul sub 50 € – poate ma insel dar daca ne poti spune unde se pot angaja porumbeii la 16 – 20 € la un columbodrom ai face un mare servici multor crescatori.
  Mult succes participantilor !!

 4. ZENO Steinbinder dc sa fim asa .. ca e cel mai ieftin si chestii dastea ….. Ba din contra ca ar trebui sa fim multumiti ca incearca si ROMANIA sa se mentina printre ele !!

  SUCCES tuturor participantilor !!

 5. Pt. poz.5 http://federcolomb.it/download/REGOLAMENTO%20COL_UNICA%202011-1.pdf
  Este UNICUL columbodrom din Italia deci……, vezi un pic preturile reale si apoi vorbeste. Vrei si alte argumente?
  Referitor la columbodromul ”euro alpin” i se putea da o mina de var in interiorul boxelor si pe peretii despartitori, atit pentru uniformarea culorilor( vezi petele de umezeala si mizerie de pe peretii laterali) cit si pentru o mai buna dezinfectie. Imi pare rau ca nu pot fi de acord cu majoritatea care-l lauda dar pentru mine este o nota negativa faptul ca ai avea posibilitatea cu bani putini sa faci ceva frumos dar totusi nu-l faci din comoditate sau cine stie de ce.

 6. Si tot pentru adi s, daca in Italia salariul mediu este de 600 de euro( asta insemnind ca pentru a face o medie trebuie sa fie unul mai mare de 600 si implicit unul mai mic), te astept sa lucrezi pentru mine dindu-ti bineinteles salariul mediu. :)
  Ce zici, te bagi?

 7. & calina.madalin…
  nu pot sa spun decit : unde dai si unde crapa ^^
  Eu nu vad nimic negativ in nivelul tarifar aplicat de columbodroamele din Romania si chiar respect organizatorii
  ca reusesc sa asigure acest nivel – care este la indemina majoritatii crescatorilor. Personal am credinta ca acest mod de concurs columbofil va fi viitorul la zborurile de viteza si demifond, chiar sint sigur ca peste nu foarte multi ani doar cei care zboara fond + maraton vor ramine constituiti in asociatii columbofile .. si spuna asta din perspectiva scaderii vertiginoase a numarului de crescatori participanti activi la concursuri columbofile – si aici ma refer exclusiv la tarile din Europa de vest.
  Revin, fiecare interpreteaza cum doreste cele spuse .. si chiar te rog Madalin reciteste-mi comentariile de pe acest sau alte site-uri si spune-mi UNDE am fost ” asa ” cum CREZI tu ?? ( ma refer la comentariile privind RO )

 8. Preturile mi se par cam piperate avand in vadere ca sunt elev si banii se fac cam greu.Nu toti elevi care au aceste minunate pasari nu pot sa participe deoarece ii opreste pretul.Ar trebui ca pentru elevi sa sa faca o reducere

  PARAREA MEA

 9. gratis nu exista, ieftin da
  asa ca fiecare se limiteaza unde crede ca ajunge
  :: intinde-te cat te tine patura ;;
  si pt dl de la com 15 , si fondisti o iau treptat nu direct asa ca uni se limiteaza doar pt viteza si demifond , asta la noi nu in vest pt ca, aici tot timpul va profita cineva

 10. frumos . . . sportul acesta este scump..dar ce nu faci pentru porumbei daca ii iubesti.Mult succes columbofiliilor care au trimis la columbodrom pui!

 11. Pt pozitia 15 Zeno Steinbinder
  Imi cer scuze daca vam deranjat asa rau !! Io ma refeream doar ca Rom e altfel !! , personal nu am nik cu D-voastra !

 12. Respect Zeno Steinberger.
  Intotdeauna doar opinii excelent argumentate si obiective.
  Sa avem rabdare cu tinerii si educatia- totusi cu presiunea evidentelor. Poate deschid ochii

  AT

 13. dak vreti va pot aduce si eu din germania porumbei fratilor cu inele si senzore de la porumbari buni;)pai am loat de la crescatorul RUDY MERTENZ din germania porumbei.eu momental sunt tot in germania si am un lot de 200 de pasari care din ele jumate au fost zburate.pentru contactare sunati la nr 004915775931841.la pret de 5o de euro bucata pe aleseComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *