Fratia inelului

Daca imi aduc bine aminte, nu cred ca a trecut un an de cand am adus vorba de inele, cum ar trebui sa arate, sa fie utile si sigure. Am vazut topicul existent pe tema inelelor, dar m-am hotarat sa deschid altul cu un subiect mult mai delicat. Vreau sa trag un semnal de alarma si poate ca de aceasta data voi obtine si rezultate.

Cinstiti columbofili! Anul acesta avem inele duble! cele de la FCPR si FRC. Stiu, au culori, forme si inscriptii diferite, dar aceeasi serie… Sta cineva din comisia de imbarcare sa urmareasca care inel apartine unei federatieii si care alteia? Am vazut cu totii si am ramas surprinsi cum au iesit unii (nu toti) Campioni Nationali si cu metode mult mai complicate. Cat de simplu e sa dublezi 10 inele, sa ai 10 posibili campioni oferiti ulterior la vanzare, sa distrugi visele celor care muncesc cu adevarat… Nu cred ca se poate face ceva pentu a se impiedica acest mod de frauda…Nu se poate tine o evidenta stricta pe judete, daremite si pe federatii.
Dupa ce a vazut tiparul RNS 2008, al FCPR-ului, tot pe acest site am venit cu un topic legat de art. 62, lit.g (cel cu disparitia porumbeilor prezenti in expozitii). Timpul a dovedit ca am avut dreptate, ca mor si dispar porumbei, ca cei raspunzatori vor da din umeri, iar noi, ?plebea?, vom sta in continuare cu mainile in san.
Oare ilustrii nosti conducatori (FCPR-FRC) nu s-au gandit la acest lucru, mai inghitim si de aceasta data galusca? Cineva a zis ca noi ?columbofilii ?suntem o secta, eu cred ca suntem sadomasochisti, ca ne place sa fim inselati si furati…

OFF topic,
Mi-am promis ca nu voi mai veni cu nici un topic…insa imi vine ma urc pe pereti cand vad cum altii profita in continuare de naivitatea noastra. As dori ca acest topic sa fie sub forma unei Note Informative, fara comentarii… acum, daca considerati ca acestea isi au rostul va las pe dv sa hotarati.

Multumesc;
Cu stima,
Ovidiu Gradinaru

Categories Stiri