Salut. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine, am nevoie urgenta de ajutor. Am 2 pui care sunt bolnavi. Simptomele sunt gainat verzui lipit pe penele in jurul cloacei, si ceea ce mi s-a parut cel mai straniu, e ca ciugule numai gainatul din cotet. Am intrebat si pe altii si mi-au spus ca n-au vazut asa ceva.

Am mai avut un pui care a murit acum o luna din aceeasi cauza, a slabit din cauza ca nu manca, deabea se tinea pe picioare pana a murit. Acum aceeasi poveste, curios este ca sunt de la aceeasi pereche, iar al doilea pui, probabil s-a infectat de la celalalt, ca manifesta simptomele de vreo 2 zile (el este de la o pereche de albi). Parintii nu manifesta niciun simptom, sunt vioi, mananca, fara probleme.

M-am gandit din ce am citit pe net ca poate fi coccidioza, le-am dat pastile coccistop, degeaba. Astept raspunsuri numai de la cine a mai intalnit asa ceva, mai ales partea stranie cu consumarea gainatilor, si eventual tratamentul, va rog mult de tot astept raspunsuri cat mai urgent, sper macar in recuperarea puiului alb, care nu pare afectat decat de putin timp, si sa nu se infecteze tot lotul , mai ales matca , va rog mult sunt disperat.

Radu