EVOLUTIA GEMENILOR
porumbei-gemeni-crescuti
Buna seara,
Cum am promis ca revin cu poze cu cei 2 gemeni, vreau sa va spun ca evolutia lor este normala, puii sunt perfect sanatosi. Nu am reusit sa aflu nici pina acum fenomenul. Nu stiu cum sa aflu cum a fost posibil, sper sa reusesc sa aflu. Multa lume nu crede ca e posibil asa ceva, de aceea as dori sa fac o expertiza unde sa ateste ca este adevarat ca ei sunt gemeni si cum a fost posibil.

Eu va doresc numai bine, multa sanatate si cit mai multe informatii columbofile!

Topicul initial:

pui-porumbel-gemeni-ou-mare
As vrea sa va aduc la cunostinta ca pe data de 10/08/2013 in crescatoria mea s-a petrecut o minune. Am lasat dupa etapele de concurs cu maturi oua la toti zburatorii, la un cuplu o femela mi-a ouat un ou de 2 ori mai mare decat un ou normal. Am lasat sa cloceasca doar acel ou pentru ca am fost sigur ca nu va scoate din el, vazand ca e atat de mare. Dupa cateva zile am constatat ca oul are 2 galbenusuri, se vedea separarea.

Am chemat mai multi prieteni la mine sa vada minunea, nu le-a venit sa creada asa ceva, unul din prieteni mi-a spus ca vor iesi 2 pui dar sansa este minima sa iasa normali, vor iesi lipiti. Am asteptat cu nerabdare ziua de 10 cind am constatat ca au iesit 2 pui perfect normali. Eu asa ceva nu am mai vazut si nici nu am mai auzit in viata mea. Am intrebat mai multi prieteni daca au mai intalnit asemenea fenomene si toti au zis ca nu. As vrea sa trimit ghoacea la o expertiza sa imi dea o explicatie despre fenomene si sa le arat si prietenilor ca este un caz real si nu o minciuna. Daca doriti va pot trimite si poze si filmare cu puii si oul. Va multumesc si astept un raspuns !!!

Tulbita Valentin

coaja-ou-gemeni

P.S. Aveti idee unde as putea trimite oul la analiza si puii pentru a intelege fenomenul, cum este posibil asa ceva? Puii sunt normali si azi m-am uitat la ei impreuna cu un prieten sa vedem daca evolutia lor este perfect normala – nici o diferenta fata de alti pui, cresc normal. Daca imi puteti da o informatie unde as putea trimite puii si oul la un laborator… va multumesc!