O mai stiti pe Gugutza?
IMG_7123
Cine zice sa nu-ti doresti ca se implineste are mare dreptate. Cand ma uitam dupa porumbei pe strada ma gandeam ca mi-ar placea sa imi aduca Gugutza un baietel alb. Si dorinta s-a implinit. De astazi, am in birou si un porumbel alb. De cateza zile Gugutza e curtata de un porumbel alb.

Ea face ce stie… Oua la 18 zile… E a patra ponta. De primele doua ai aflat deja. A treia a constat intr-un ou pe canapea ca i-am mutat clocitoarea de pe birou (al doilea ou nu l-am gasit – oricat l-am cautat). Acum le-a facut pe birou, iarasi.

Insa de doua zile, porumbelul alb o curteaza pe la geamuri, mai intai temator apoi mai increzator guguie unul la celalalt (el de pe pervaz, a mea de pe ou, oua de pe birou). Albitura astazi a prins curaj si a intrat in camera, l-am gasit pe podea dar a zburat cand a auzit usa. Am legat plasa cu o sfoara indeajuns de lunga, pana pe hol, am semiinchis usa si am iesit. Cand Albitura a intrat iar pe podea, am tras sfoara, plasa s-a inchis si l-am prin inauntru. Voi breveta inventia..

Acum e inauntru. Cam speriat, nu sta la mangaiat ca Gugutza, dar l-am prins si l-am iubit un pic. Atasat, gasesti poza lui. Si cand te gandesti ca era sa-mi cumpar unul din talcioc.
Iti trimit si filmuletze cu Gugutza care sta la mangaiat ca o pisica. Nu cred ca ai vazut asa ceva… Si cum se joaca.

Cate zile trebuie sa-l tin pe Albitura inchis inainte sa deschid plasa? Sunt sanse sa ramana la mine? Gugutza “batausa” l-a bagat azi intr-un colt, iar el guguia cu frica. Altfel au mancat in acelasi timp, dar nu din acelasi bol.

Iti doresc toate cele bune.
Dragos

Porumbelul pisica sta la mangaiat:

Gugutza la mangaiat:

Jucaria Gugutzei:

E normal sa se comporte asa?
Ca acum il dau afara de albinos…