Harta cluburilor din Bucuresti si din tara

Salut,
Am un prieten care locuieste aproape de Bucuresti si este incepator. Intentioneaza sa participe la zborurile cu puii in toamna dar nu stie la ce club trebuie sa se inscrie. A auzit in stanga de un club, in dreapta de alt club.
De aceea, intreb, care sunt cluburile din Bucuresti ? in ce sector/adresa au punctul de lucru ? au website-uri ?

Probabil ca aceasta nevoie de informare exista si in alte orase din tara.

Rugam pe cei care cunosc sa ne ajute cu raspunsuri concise, denumire club, apartenenta la federatii, adresa, website, telefoane, etc, si sa evitam polemicile inutile, mai ales in perioada cu sfintele sarbatori pascale.

Va multumesc,
Costel

Categories Diverse

16 comentarii la “Harta cluburilor din Bucuresti si din tara”

 1. Toate cluburile care au website sunt deja listate aici in sectiunea columbofili.

 2. tocmai ma uitam pe acele siteuri si am realizat cu stupoare ca nici una nu are filiala in Cluj-napoca.De ce?

 3. Eu stau in Bragadiru, ma gandesc sa particip in toamna cu puii, la ce club sa ma inscriu ? Care este cel mai aproape ?

 4. Cel mai apropiat este clubul Rahova , in incinta Liceului Vulcan. Apartine de FRSC , federatie sportiva columbofila afiliata de ieri la Federatia Columbofila Internationala.

 5. ba lasa-ti prostiile !!!ca alea-s minciuni ca alelalte nuj ce!!etc !!!daca aveti vreun raspuns concret datiil omului detalii cu subiectul propus nu incepeti cu acuzatii despre unul si despre altul!!va indepartati tptal de argument doar atit!!!!sanatate

 6. Beneficiem in cadrul clubului GyoSport- ICCF prin amabilitatea domnului ANTONESCU SPANU GYANI de urmatoarele facilitati:

  -ZBORURI GRATUIE timp de 5 ani atat pentru etapele de viteza si demi-fond din tara cat si pentru etapele de fond!
  -masina de transport porumbei GERALDY cu aer conditionat si supraveghere video non-stop.
  -custi de imbarcare noi tip -arona tenerife.
  -spatiu complet utilat + renovat.
  -logistica nou [ imprimanta , computer, trape , ceasuri noi]
  -bar propiu.
  – si nu in ultimul rand atmosfera placuta , liniste si voie buna!

  http://clubulsportivcolumbofiliccfborsgeorge.sunphoto.ro/

 7. Nici o tara din lume nu are 2 federatii afiliate la FCI.Crede-ti ca vom fi noi primii?MINCIUNA!!!!!!!

 8. Eu daca stau in Crangasi, unde as putea sa merg cu porumbeii ?

 9. pt anndo. ai 2 cluburi care sunt relativ aproape unul este clubul rapid(fcpr) situat in incinta institutului pasteur si clubul randunica(fcpr) situat in comuna rosu, in curtea restaurantului cu acelas nume. ma poti contacta pe kiki_stelist_87@yahoo.com si mai vb.

 10. Dl cKriss – Marea Britanie este reprezentata la FCI de o singura federatie din cele 4 (daca nu ma insel) existente. Pe plan intern insa exista un protocol comun al acestora pentru un singur campionat.
  Acelasi lucru l-a propus si FCPR (ca federatie afiliata la FCI) pentru Romania, si il vom sustine in continuare. FRSC a fost in principiu de acord insa doar in campionatul lor, lucru imposibil pentru noi datorita numarului mare de membrii si de judete afiliate (38) este normal sa jucam in campionatul nostru mai ales ca este unul foarte puternic si foarte bine structurat. Poate inca cateva mici modificari si va fi foarte, foarte bun.
  Ce sa intamplat la cateva ore dupa aceasta discutie ati vazut cu toii cum la fel ati vazut si documentul emis de FCI in 28 aprilie. Cu ce fel de oameni avem de a face.
  Insa in calitatea mea de presedinte CNs al FCPR voi face tot ce este posibil pentru a avea un campionat comun, chiar daca vom avea in continuare trei federatii ca si acum.
  Pacat dl cKriss ca noi nu prea suntem englezi, calitatea lor principala fiind seriozitatea!

 11. Am vazut pe fcpr.ro ca fac imbarcari la cluburile Juventus, Traian Nitescu, Dobroesti, Juventus, Voluntari-1mai.
  Aceste cluburi unde au punctele de imbarcare / sediile ?

 12. Stie cineva adresa clubului din voluntari ? si in ce perioada se fac inscrierile si ce trebuie sa aduci cand te inscri ??? vreau si eu raspuns va rog

 13. Salut ,
  Sant Marian din sat Manolache ,comuna Glina si as dori sa stiu care este Clubul cel mai apropiat mie, cum se numeste si daca nu cer prea mult mi-ar fi de folos si un nr. de telefon !
  Intentionez sa ma inscriu pt a putea participa in 2013 !
  Va multumesc!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *