hrana-granulataSalut, ma numesc Ovidiu am 36 de ani si locuiesc in Luxemburg. Dețin porumbei voiajori de la vârsta copilăriei si pentru mine pasiunea de a concura in acest minunat sport nu are limite. Tocmai de aceea urmăresc cu mare interes fenomenul columbofil european dar si cel national. Sunt plăcut impresionat de activitatea desfășurata de d-voastra pe site. Va trimit acest mesaj cu gândul de a dezvolta un topic pe site-ul d-voastra dupa părerea mea un topic interesant si chiar de actualitate ținând cont de sezonul competițional in curs de desfășurare.

Anul acesta am decis a oferi porumbeilor de concurs hrana de la o firma de renume specializată in hrana si produsele aferente acestui sport, problema mea si ideea acestui topic ar fi următoarea: hrana folosită de mine si cred de foarte multi alți crescători europeni si crescători romani conține pe lângă amestecul de seminte si hrana “granulată” dupa cum puteți vedea si in pozele atașate.

hrana-granulata

Aceste granule au fost studiate si adăugate in amestecul de seminte tocmai pentru a îmbunătăți performanțele păsării in perioada de concurs. Problema mea este ca porumbeii mei si cred ca acest lucru s-a întâmplat si altor crescători aleg doar semințele si lasa in hrănitoare acele granule. Țin sa precizez ca folosesc același gramaj de mâncare pe care il foloseam inainte de a folosi hrana cu granule iar atunci păsările “lingeau” hranitoarea. Acum dupa schimbarea hranei consuma doar semințele iar granulele ramân. As dori daca se poate publicarea unui topic despre aceasta problema a mea. Țin sa precizez ca nu intenționez a face publicitate vreunei firme specializate in produse columbofilie. Sunt curios ce soluții au avut alți crescători care au avut aceasta problema. Va multumesc anticipat si va doresc o activitate cat mai lunga si la fel de placuta in acest sport minunat. Vânt in pene si multe satisfacții.