iCOM ring

Material trimis de Silviu Tatut

Aceste inele deja se folosesc in Germania si Olanda de anul acesta. Inelul cu seria porumbelului se cheama iCOM ring iar senzorul iCOM chip sensor. Tehnologia va fi implementata din 2008 la toate Federatille serioase din Europa!

senzori.jpg

8 comentarii la “iCOM ring”

  1. misto ingenioasa chestie dar daca vreau sami cumpar si io inel din acesta de unde pot sami iau????

  2. da inca nu au aparut in tarisoara noastra romanika dar speram k peste 5 6 ani va aparea si pe la noi aceasta tehnologie ingenioasa. Dar tre sa ne luam ceasuri noi ??

  3. Daca ai cucul mare cauta o pupaza mica si sigur nu raman senzori necititi!

  4. SI DACA AM UN CEAS MECANIC , CUM POT FOLOSI ACESTE INELE

  5. asteptam ca noi ca romani suntem destul de rebdatori,iar cand or veni noi le primim cum am facut cu mai toate materialele straine fie ele bune sau rele noi le-am incercat si daca ne-au placut le-am oprit daca nu ,nu.parerile ni le vom da dupa,si tot atunci vom vedea cat sunt de eficiente si de utilizate… numai bine!

  6. oricum crek da 50% din noi…cei care vizitam acest site nu cred ca ne permitem un astfel de sistem………..si nu tre sa cumperi doar inelel k nu ai ce face cu ele…….tre sa cumperi si un ceas compatibil cu aceste inele………pupaza cu cucul nu cred ca fac fata…….=))

  7. decat sa-ti iei o pupaza si un cuc mai bn faci rost de bani si-ti iei un ceas calumea,sau te interesezi si poate gasesti unul la mana a douaComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *