10 comentarii la “Imperechere libera”

 1. Natural si corect, dupa ce porumboiul demonstreaza cat e de viril si puternic va fi acceptat de catre porumbita aleasa, cuplurile pot sa ramana o perioada indelungata daca sunt puternice si sanatoase, puii vor fi rezultatul legamantului lor de a forma acest parteneriat pentru a transmite genele mai departe din ambele parti, Viata e nemuritoare, pace.

 2. Ai porumbeii foarte frumosi.. Micuti si supli si zboara foarte rapid.. .

 3. @Costel: de prost! Asa este, sunt prea multi, din cauza ca sunt prea milos cu ei. Sper sa schimb asta.

  P.S. nu apar toti, mai sunt si in alt compartiment niste resturi. :p

 4. Nu esti prost, anul acesta zboara mai dur, asa vor ramane doar cei puternici, vei aveai cei mai rezistenti porumbei pentru sezonul rece.

 5. Acestia sunt lotul de zbor, nu au legatura cu cei de sezon rece, aceia sunt un stol mic experimental in alt compartiment si nu ii zbor la club… ei acum intra intr-o binemeritata vacanta in timp ce lotul de zbor incepe munca… schimbul 1 si schimbul 2, cum ar veni.

 6. Bun,intra.n vacanta ,da’ nu.i lasi afara? Sau sunt liberi in continuare doar ca nu.i mai supara rapitoarele?

 7. @Fisher: Liberi cand am timp impreuna cu zburatorii retrasi la matca, dupa ce isi fac zborul lotul de zbor si puii. Rapitoarele o sa ii supere probabil pe ceilalti. Am scos cativa de proba si bineinteles ca nu se puteau tine dupa astia si au atras si uliu imediat. Soimu a disparut.

  Au o agilitate si o viteza nebunii astia supravietuitori de te baga in boala… am transpirat tot pana i-am prins cand a trebuit sa ii vaccinez cu toata micimea compartimentului de 2 metri, parca erau muste ba nene. :))

 8. @porumbei.ro
  Parerea mea este ca lotul de iarna ar trebui lasat si antrenat impreuna cu lotul de zbor pentru a oferi experienta care au acumulat o celor din lotul de zbor, rapitoare de diferite forme sunt peste tot aproape in drumul lor spre casa de la antrenamente\concursuri, dar sunt porumbeii tai si poate nu vrei sa ii combini fiind prea multi+munca multa, e doar o simpla parerea.succes.

 9. In general sunt milos, dar trebuie sa existe o selectie riguroasa
  pentru a face performanta. Poti sa aplici acelasi sistem si la lotul cu care zbori. La noi, din 45 zburatori, daca ramanem cu 5 la final, nu ne suparam, zburam doar fond-maraton, decat 25 si prosti, mai bine 5 si buni, ficare face cum doreste.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *