Inca nu

1 Martie 2020

Cand eliberam lotul de zbor? Zic sa mai stam. :)

Sub stol: uliu + soim.
Click pentru marire.
Categories Diverse

9 comentarii la “Inca nu”

  1. Dar suntem presati de timp pentru ca la inceput de Aprilie sunt deja primele antrenamente.

    Totusi, au venit graurii, miroase a primavara si la munte.

  2. Cand sa eliberăm? Cam după 5 zile de clocit, când porumbeii a au linistit si totodata începem să le facem 5 zile trico, urmând 1 saptamana de hoinareala apoi la steag, odata cu steagul 2 3 zile administram 10 ml de.miere albina si 2 tablete aspirina la l de apa , când porumbeii zboară deja la steag 1 ora e timpul pentru a i duce treptat la antrenemete, începând de la 5 km pana la 100 km , asta este metoda mea , si o.spun pe fata , m a dus în top dar atentie , metode sunt mii, imporiatat e cea care iti vine tie mănușa, programe de hrănire sunt sute nu le poti experimenta pe toate , iar daca e vorba ce mai administam in apa sau pe macare, săracii porumbei nu vreau sa ma gandesc, succes tuturor va doresc sa aveti un sezon 2020 cat mai reușit si sa incercam sa fim mai buni , mai puțin orgolisori si invidiosi, baftă tuturor!

  3. Alibaba, metoda de mai sus o folosești zburând la natural sau văduvie? Mulțumesc și succes în sezonul care începe!

  4. La văduvie , în 5.zile eliberez porumbeii daca timpul va permite, ca si categorii abordate :viteza demifond general

  5. Eu le-am dat drumul de pe 20 februarie, au fost la inceput cateva atacuri, dar fara pierderi, acum zboara fara probleme, rar cand mai da uliu..

  6. Nu va grăbiți cu lasatul afară!cine știe cand o să înceapă zborurile anul acesta???cu C 19..

  7. Salut, ii elibereaza fiecare in functie de ce categorie joaca! Dar cred ca anul acesta nu vom putea sa iesim cu porumbeii din tara la ce restrictii sunt cu cov19!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *