Salutare dragi columbofili. Ma numesc Ovidiu Iulian, am 20 de ani, sunt din Comuna Gura Vitioarei, Judetul Prahova si vreau sa va impartasesc povestea mea. Dupa cum se poate vedea eu am mai postat acum ceva vreme in sectiunea “incepatori” un articol in care mi-am prezentat inceputul in sportul columbofil. Din pacate nu dupa mult timp am fost nevoit sa plec la munca in strainatate, lotul de atunci de porumbei daruindu-l unui baietel din vecinatate care mi-a promis ca are grija de ei (asta a si facut). Acum cand am revenit in tara primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma duc in vechea voliera unde stiam ca de o vreme ma asteapta o surpriza, trei din fostii mei porumbei pierduti la unele zboruri la pui, erau deja instalati, de ei avand grija tatal meu.

Acum am haotarat sa imi refac un lot de porumbei si sa imi modernizez voliera, ea nefiind asa cum ar trebui sa arate o adevarata voliera de porumbei.

In aceasta zi am reusit sa imi mai achizitionez inca 2 perechi si deocamdata suntem in extindere. Eu am facut acest articol pentru a va arata ca daca noi vrem sa ne lasam de cresterea porumbeilor, aceste inaripate vor face tot posibilul sa nu se intample asta.

Va urez mult succes tuturor columbofililor, realizari cat mai multe, va respect pe cei ce indragesc si practica sportul columbofil si va multumesc pentru ca mi-ati citit articolul.