Fotografie0498
Salutare. Numele meu este Calina Madalin, activez la clubul 3\2 Schitu Golesti si as dori sa va prezint o mica intamplare cu care sper sa nu va plictisesc! Intr-o seara (in timpul sezonului cu Maturii 2013) in perioada etapei BEREZANKA a aparut la mine o femela intr-o stare destul de jalnica ( Cu CIP ). Facandumi-se mila de ea am pastrat-o intr-o boxa peste noapte cu gandul sa o eliberez dimineata cu puii (+ Nr Tel ). Dimineata cand am mers la cusca am facut ceeace mi-am propus, am eliberat femela odata cu puii cu intentia sa plece in departare cu ei dupa care am plecat si eu! Cand m-am intors la cateva ore la cusca am gasit femela inapoi in cusca, eram pregatit sa merg cu ceasul la desigilare si m-am gandit sa iau si femela sa o eliberez din nou de la Leresti (aprox 15 Km nu stiu exact ) ceea ce am si facut, cand am ajuns acasa Femela era din nou in cusca!

Am continuat sa o gonesc din nou cateva zile pana la etapa de L’VOVE 1 (663 Km la mine) la care am imbarcat femela cu intentia de a scapa de ea! Din nou Surpriza a 2 a zi dimineata dupa lansare femela din nou in cusca (cu clema pe inel) sosita mai in forma decat am imbarcat-o! A reusit sa ramana prin cusca dupa intamplarea facuta, undeva la aproximativ 2 luni pana la al 2-lea Maraton TOKMAK 2 (861 Km la mine) la care m-am decis sa imbarc femela sa vad daca isi mentine locul in cusca peste iarna. Acelasi lucru, am imbarcat femela fara vreun fel de antrenament pereche sau importanta, care a sosit a 2-a zi undeva intre orele 10:00-13:00.

Seria femelei este 2178079-2012 prin acest topic as dori daca se poate sa gasesc si crescatorul acesteia!

Si nu in ultimul rand toate felicitarile Colegilor si Prietenilor care au reusit sa inchida frumoasele norme anul acesta !

Bafta Tuturor !