Interviu cu Dobrescu Gheorghe – Dolj ~ 0.60 pct Maraton Maturi

Partea 1:


Partea a 2-a:

7 comentarii la “Interviu cu Dobrescu Gheorghe – Dolj ~ 0.60 pct Maraton Maturi”

 1. E senzatie listul si foarte frumos. Apropo de tardivi…

 2. Felicitari pentru rezultate!
  Bravooo reporterului!

  Iki place ca s.a prins gustul acestor video interviuri si apar noi si noi reporteri de ocazie dornici sa publice rezultate adevarate!

  Continuati, baieti, filmati, intervievati. Sunteti la inceput. Filmati, intervievati oricum. Toti avem emotii la inceput si vocabularul sau limbajul ne joaca feste dsr important este sa mai ciugulim cate o informatie pretioasa de la fiecare crescator intervievat.

  Sper sa mai apara si alti tineri cu astfel de initiative si in alte zone ale tarii si sa vedem si alti campioni adevarati prezentandu.ne rezultate reale.

  Ne.am saturat de “maratoniatii” de prin Constanta, Urziceni, Iasi….

 3. Sub un punct din 2 maratoane…e extraordinar! Foarte putine pasari reusesc asa ceva… si din cate am inteles unu’ dintre maratoane e extrem!
  Plus ca porumbelul e si foarte frumos…
  Felicitari!

 4. A facut punctajul asta si nu are in pedigree niciun ” van Dormelen” sau vreun ” Cor de Haide si ne canta ” ? Nu se poate !

 5. Am gresit mai sus, de fapt era ” Ko van Doarmelent”.Iar pe crescatorul nostru, in loc de Gheorghe Dobrescu, trebuia sa-l cheme George Cartush . Interesant pentru mine, ca si oltean stabilit o perioada in Transilvania, e faptul ca, daca era un crescator din Ardeal, pe masa gaseam pita, slana si palinca, oltenii s-au emancipat, te servesc cu Carnix Tab, K+K si Belgasol :)))

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *