Interviu cu maestrul emerit Dinicu Alexandru – GyoSport-ICCF


Video-interviu cu maestrul emerit Dinicu Alexandru – GyoSport-ICCF
–prezentarea celui mai bun porumbel din ultimii 10 ani, 5808-2005-Ro-M ;
-metoda de zbor;
-plan de tratament;
-plan de antrenament;
-motivarea porumbeilor;

Video – 5808-2005-Ro-M

Palmaresul lui 5808-2005-Ro-M

2007 U.F.C.R.

NATIONAL:
Loc 15 General Maturi
Loc 28 As Maturi

A.C.M.B.
Loc 4 General Maturi
Loc 9 General Maturi Palmares
Loc 28 As Maturi

2008 F.R.C.

NATIONAL:
Loc 7 Fond Maturi Palmares – EXPO Bucuresti

2009 F.R.S.C.

NATIONAL:
Loc 12 Fond Maturi Palmares EXPO Mizil

2010 F.R.S.C.

NATIONAL
Loc 16 FOND

Interviu de Gyosport

12 comentarii la “Interviu cu maestrul emerit Dinicu Alexandru – GyoSport-ICCF”

 1. Sa ne traiti maestre! Am avut ocazia sa va vizitez crescatoria acum multi ani. Din puii pe care mi i-ati oferit anul trecut am o femela careia ii zic “Pisica”, are un penaj cum n-am mai simtit niciodata pe un porumbel, matasos cam ca blana moale de pe pisica.

 2. Primul maestru emerit al sportului columbofil care afirma public ca ” rupe gatul porumbeilor fara sanse” . Devenise un subiect tabu acest aspect.
  Sper sa nu se aprinda acum “baietetii” pe aici “precum fetitele virgine” si sa inceapa sa arunce cu noroi in maestru.
  Va felicit pentru intreaga dumneavostra cariera de sportiv-columbofil , pentru palmaresul pe care-l detineti in acest sport .
  Regret ca nu mai sunteti in plina putere fizica sa mai demonstrati celor cu linii noi de fond si produse miraculoase ce inseamna sa dai un recital la o etapa adevarata de fond.
  V-am vizitat voliera anul trecut si am ramas extrem se surprins de calitatea ireprosabila a pasarilor pe care le detineti.
  Felicitari Andrei ! Felicitari porumbei.ro !!!

 3. Jos palaria nea Sandule sa ne traiesti 150 de ani fara reparatii !!!!!!!!!

 4. Il cunosc pe Nea Sandu de ceva ani. In ultimii 4 ani nu l-am mai vazut. In vad acum, in acest interviu…si sunt trist sa constat ca timpul e nemilos.

 5. sa ne traiesti nea sandule, i-mi aduc aminte cu nostalgie, primul meu ceas mecanic pt porumbei, la-m cumparat de la nea sandu,am fost acasa la maestru impreuna cu negrea ctin, un alt titan al columbofiliei bucurestene, au trecut de atunci 16 ani, intr-adevar timpul nu ne iarta, maestre sa dea Domnul sa fii sanatos, si sa traim si noi macar o parte din bucuriile pe care ti le-a oferit porumbeii dea lungul timpului, multa sanatate si sa auzim de bine…

 6. Zboara doar masculii, este de retinut acest aspect…desi, daca ne uitam prin clasamente, peste 50% din locurile fruntase sunt femele…performanta de top si fara prea multi bani, fara mancare sport, etc…un om de la care “poti fura” ceva meserie in acest sport, fiind o persoana sincera, care nu mai trebuie sa tina secrete ascunse, varsta fiind destul de inaintata si daca cineva ajunge sa aibe performanta tinand seama de ce spune el, numele sau o sa mai fie pomenit si peste ani…
  Multa Sanatate nea` Sandu, ca-i mai buna decat toate !

 7. Va salut domnule Dinicu, ma bucur sa vad acest super-interviu cu dvs. Ma bucur deasemenea sa constat ca ati ramas acelasi om simpatic in vorba. Sunteti unul din putinii veterani ai columbofiliei romane care a urmarit sa-si creeze si a reusit sa dea nastere unei linii proprii de porumbei voiajiori de fond si maraton. Felicit acest site pt seria aceasta frumoasa de interviuri. Multa,multa sanatate,maestre.

 8. Da, intr-adevar anii au trecut si peste maestru, dar calitatea porumbeilor dansului de fond si maraton a ramas aceeasi de top. Sper sa-i fac anul acesta o vizita maestrui si sa-mi pot permite financiar sa-mi achizitionez doua perechi de pui macar din zburatorii dansui.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *