Interviu cu Radu Constantin – GyoSport-Antilopa

Maestrul columbofil Radu Constantin – GyoSport-Antilopa.
Video – top porumbei cu rezultate exceptionale:


Video – porumbei de matca din parinti campioni:

Video – voliera:

Video – porumbei de matca:

Categories Stiri

11 comentarii la “Interviu cu Radu Constantin – GyoSport-Antilopa”

 1. Arata bine crescatoria, imi place mai mult acest gen de crescatorie cu porumbei mai putini, si lot de matca mai redus.
  Felicitari si succes in 2014!!!

 2. Crescatorie cocheta practica nr mic de porumbei , calitate nu cantitate … Succes dle Costici in 2014

 3. Dl Radu Constantin NU este maestru columbofil
  A venit mai nou moda asta de toti din Bucuresti se numesc pe siteuri maestri
  Luati trofeul si dupa aia puteti sa folositi aceasta titulatura

 4. ati avut emotii mari in fata camerei de luat vederi .
  felicitari pentru tot ceea ce ne-ati prezentat !

 5. Dupa cum ziceau si altii mai sus.. si eu sunt de parere ca o crescatorie mica, redusa, ingrijita si cu porumbei buni, de care te poti ocupa mai bine fiind intr-un nr mai mic este mult mai facila decat o voliera gigant cu sute de porumbei.. numai ca asta depide de caracterul si gandirea fiecaruia.. numai ca era vorba aceea “Estentele tari se tin in sticlute mici..” daca stiti cum zic :)

  Felicitari si vant in pene !

 6. titlul de maestru ti-l dau colegii, in orice domeniu ai activa, si vine dintr-un fair-play colegial cand iti recunosti infrangerea si recunosti superioritatea celui mai bun fata de tine. Sa iei cupe an de an cu sacul, sa iei locuri nenumarate de 1 pe lansare sezon de sezon, consider ca este inutil un titlu dat de o entitate si siplul fapt ca iti sunt recunoscute meritele in pregatirea porumbeilor de catre colegii-concurenti, este suficient!

 7. La cum il cunosc eu pe Costicy , sunt sigur ca v-a ajunge si maestru columbofil .Sa angajezi 5 porumbei sau 10 si sa iei locu 1 pe lansare din mii de porumbei tot un fel de maestru esti …. !

 8. super porumbei, crescator de exceptie, nu stiu cati dintre noi care angajaza 10 porumbei la un concurs , sa obtina locul 1 pe lansare , si nu o singura data, doar cei care concureaza stiu… felicitari …totul se realizeaza prin munca , bravo de 1000 de ori…

 9. :))) intamplator unii care au zburat cu marii maestrii columbofili din bucuresti mai stiu la fel de bine ca la etapele cu vreme grea….acesti maestrii ori nu bagau pasarile ori bagau carne de tun.
  aa si inca ceva, cand stai pe scaunul potrivit cel putin 60% din colegi iti spun sefu, sa fie o problema a romanilor ???
  Multa bafta in continuare domnule Costici

  ps: prin comentariul meu nu vreau sa ii contest toate meritele subiectului

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *