INTILNIREA ANUALA A ARBITRILOR EE CHAMBERY

In data de 12-14 septembrie 2008, a avut loc in orasul Chambery din Franta, intilnirea anuala a arbitrilor E.E ( ententee-europene).Delegatia Romaniei a fost compusa dintr-un numar de cinci arbitrii,membrii ai U.G.C.P.P.A.M .Au fost prezentate ultimele modificari ale regulamentului de arbitraj European,precum si modelul fisei de arbitraj care va intra in vigoare odata cu expozitia Europeana de la Nitra-2009.Deasemenea a fost adusa la cunostinta delegatiilor participanti la intrunire si lista cu defectele eliminatorii si greselile de descalificare in expozitii .

Sedinta deschisa a Comisiei Europene de Standardizare a avut loc in ziua de 14 septembrie si a avut pe ordinea de zi opt puncte principale,printre care proiectul de redactare a regulamentului Comisiei Europene de Standardizare pentru porumbei, a stirnit un real interes din partea tuturor delegatiilor participanti. Un alt punct interesant al acestei sedinte a fost adaptarea standardelor rasei KING ,precum si a altor rase din U.S.A. In acest sens, oficialii EE vor contacta asociatiile sau cluburile abilitate sa ofere informatii oficiale.

In timpul pauzelor dintre sedinte, delegatia Romaniei a primit invitatii oficiale din partea Asociatiilor Nationale a Ungariei, Slovaciei si Germaniei de a participa la expozitiile nationale organizate in tarile respective. Acest lucru nu a putut decit sa ne bucure, realizind astfel, cit de mult sunt apreciate rasele romanesti .

Toate informatiile referitoare la ultimele modificari ale regulilor E.E de arbitraj, vor fi prezentate in sedinta Comisiei de Arbitrii din 27.09.2008,la Cluj- Napoca.

Informatii detaliate despre toate activitatiile U.G.C.P.P.A.M se gasesc pe siteul official al Uniunii www.porumbei-romania.ro.

Invitatiile de participare a Romaniei la expozitiile nationale din Slovacia si Ungaria:
Document 1
Document 2
Document 3

8 comentarii la “INTILNIREA ANUALA A ARBITRILOR EE CHAMBERY”

 1. salut.felicitari pentru participare!as vrea sa stiu daca a fost standardizata vreo rasa romaneasca si care e aceea.la federatia italiana de agrement am gasit doar standardurile la gat golas,jucator baltat de bucuresti si inca una care nu mi-o amintesc.

 2. salut! au fost trimise standardele la 3 rase romanesti. mai multe detalii veti afla in curand

 3. Buna!
  Greseala de exprimare,aveti dreptate.Este vorba de adaptarea standardului european al rasei King,dupa standardul american,fara insa a schimba modelul de standard european. In America este un alt model fata de cel european.
  Cu scuzele de rigoare,va salut!

 4. Ce ar fi sa comparam cele 2 standarde si sa observam diferentele(facind trasnformarea din inch in cm) ?

  Rezultatul?………….

 5. Buna!
  Stimate d-le Covaciu,nu as vrea sa schimbam subiectul acestui topic,mai mult decit atit,nu sunt in masura sa judec unul sau altul din standardele acestei rase.Daca dv. aveti ceva de obiectat , puteti sa va adresati direct asociatiilor sau cluburilor competente.
  Sa auzim de bine!

 6. Ideea era ca link-ul trimis de dvs.(cel european) este identic cu cel american.

  Numai bine !Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *