Intrarea cu ace

12387991_876591872461535_1056500666_nDupa cum am intrebat intr-un topic anterior despre intrare astazi am hotarat sa o rezolv. Cum porumbeii mei vin de la antrenamente si aterizeaza pe cotet am facut trapa un pic mai sus si usa pe care sunt eliberati jos.

Usa se deschide in exterior si ramane la un unghi de 90 de grade fiind foarte buna la decolare, si intrarea are in compozitie 6 ace. Am atasat 2 imagini sa observati si voi.

Andrei

7 comentarii la “Intrarea cu ace”

 1. Niciodata nu am avut ace si ma intereseaza ideea. Cum intra porumbeii pe ace, ti se pare ca ezita sau se arunca fara probleme inauntru?

 2. Puteai sa pui o bara sus pe care pui acele cand ies sa intre prin aceeasi intrare.porumbeii se orienteaza mai greu cand ies fiin dedesubt

 3. eu am avut tot timpul ace si alceva nu ami doresc sa schimb.cei care vor ezita la anceput,vor fi puii.odata intrati prin acele ace nu vor mai fi probleme.si acel loc cu ace,pe timp de noapte ar fi bine sa fie astupat pentru a sta fara grije ca intra un sobolan sau vreo pisica la ei.

 4. Coborare pe policiora orizontala,
  intrare pe distantiere fixe la 11 cm,aplecate la unghi 45.
  Acele sant istorie de vreo 20 de ani

 5. Cea mai buna metoda e cea prin care pasarile intra f repede in porumbar…si obisnunta e al 2-lea stil de viata…asa ca pasari sa ai sa iti vina bine…ca de intrat vor intra…succes!

 6. e f bine asa doar ca mi se pare iesitea cam joasa….nu e destul de inalta…ar trebui sa aiba cel putin 25cm..cand deschizi sa iese afara ..se ingramadesc toti acolo si se lovesc.

 7. Mai degraba sa te ingrijoreze tabla de pe acoperis decat intrarea. Vara cand se incinge….cam nasol. Intrarea ii okComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *