gbogdan1. Cum te numesti, ce varsta ai si de unde esti?
Ma numesc Giurgi Adrian Bogdan, am 16 ani si sunt din judetul Maramures.

2. Cand ai devenit columbofil si cum s-a intamplat acest lucru?
Pasiunea mea pentru frumoasele zburatoare a aparut acum aproximativ 2 ani, respectiv in anul 2010, cand am avut primul meu “contact” cu porumbeii, acesta fiind in spatele scolii unde se afla o piata de cereale unde veneau multi porumbei comunitari. De acolo a inceput totul, dupa un timp am achizitionat o pereche de porumbei voiajori de la un prieten de al meu dar dupa o perioada scurta s-au pripasit.

3. Cati porumbei ai si ce rasa?
In momentul de fata detin 6 porumbei voiajori primiti de la Fratii Vlasin.

giurgi1

4. Cum este perceput hobbyul tau de catre familie si prieteni?
In trecut tatal meu era cu totul impotriva porumbeilor, dar acum si-a dat seama ca nu poate face absolut nimic ca eu sa renunt la porumbei, si acum chiar ma ajuta, este interesat de porumbei cat de cat, dar in timp il traduc eu:)), pe mama mea nu o intereseaza ce fac. Prietenii mei au pareri diferite, cativa care au si ei porumbei ma incurajeaza. Iar altii care nu sunt prea inteligenti nu pot intelege pasiunea mea si tot intreaba “La ce ti-s buni?”.

giurgi2

5. Ce ti se pare cel mai greu in acest hobby?
Deocamdata nu mi se pare greu nimic pentru ca o perioada de 1 an facut pauza in cresterea porumbeilor [am avut acum 1 an altii porumbei valorosi dar i-a luat dihorul pe toti (atunci faceam totul de capul meu, si nu faceam bine ce faceam, iar tatal meu nu ma ajuta deloc si nu era absolut deloc interesat)] iar in aceasta pauza am avut timp sa studiez de pe internet, sa intreb alti columbofili profesionisti.

Imagine051

Imagine016

6.Te-ai hotarat ce meserie doresti sa ai?
O optiune ar fi sa devin un loft manager(daca as avea ocazia), iar alta optiune ar fi sa devin proiectant, sau sa imi deschid o afacere cu masini.

7. Ce hobbyuri mai ai in afara de columbofilie?
In afara de columbofilie obisnuiesc sa merg la pescuit, sa joc fotbal si cam atat.

8.Daca ai o intrebare care te framanta in legatura cu porumbeii spune-ne, sa incercam sa iti oferim raspuns.
Care este parerea dumneavoastra despre materialul din care este facut crescatoria mea? Mentionez ca unele poze (in care crescatoria nu este terminata) sunt facute inainte sa aduc porumbeii acasa dar acum crescatoria este aproape finalizata (ma refer ca inca nu am compartimentat-o complet).