jc-robertr1. porumbei.ro: Cum te numesti, ce varsta ai si de unde esti?
Salut! Ma numesc Popescu Robert-Nicolae sau mai pe scurt Raffi, am 16 ani si locuiesc in satul Rosia-Jiu, comuna Farcasesti, judet Gorj.
2. porumbei.ro: Cand ai devenit columbofil si cum s-a intamplat acest lucru?
Crescator de porumbei am devenit pe la varsta de 9-10 ani. Columbofil in toate sensurile am devenit acum un an cand am inceput sa ma ocup mai bine de porumbei si in acelasi timp am inceput sa ii si zbor.

3. porumbei.ro: Cati porumbei ai si ce rasa?
Acum mai am 11 voiajori si 2 infoiati.
4. porumbei.ro: Cum este perceput hobbyul tau de catre familie si prieteni?
Parintii mei sunt foarte de acord cu mine. Tata ma ajuta foarte mult cu porumbeii. Ei m-au ajutat sa-mi fac noua voliera. Prieteni sunt ceva gen “Wow! Porumbei? Ce sunt aia? ” …
5. porumbei.ro: Ce ti se pare cel mai greu in acest hobby?
Cel mai greu mi se pare atunci cand te straduiesti mult timp cu ei, ii cresti, ii hranesti si se gaseste cate un braconier sa tii prinda si cerand sume excesiv de mari pentru ei. Iar atunci cand nu ii iei inapoi le rupe gatul….
6. porumbei.ro: Te-ai hotarat ce meserie doresti sa ai?
Bucatar. Stiu ca multi o sa zica “Te faci bucatar sa ii bagi la oala?”. Niciodata nu am taiat un porumbel pentru a-l baga la ‘oala’. Rar se intampla sa il ajut sa nu se mai chinuie atunci cand este grav bolnav si nu mai am ce sa ii fac.
7. porumbei.ro: Ce hobbyuri mai ai in afara de columbofilie?
Pai pe langa porumbei, in voliera se mai ascund si 2 prepelite. Cresc iepuri, iar in zilele libere ma duc cu tata la pescuit.
8. porumbei.ro: Daca ai o intrebare care te framanta in legatura cu porumbeii spune-ne, sa incercam sa iti oferim raspuns.
Cum putem sa exterminam acei braconieri?

Ps. Avand putini porumbei nu am unul preferat.