KING CLUB ROMANIA – Expo JIMBOLIA 2011

Iata ca am ajuns la a treia expozitie de profil organizata in tara noastra (doua expozitii organizate de King Club Romania si una premergatoare infiintarii clubului, organizata cu ajutorul Asociatiei Phoenix din Marghita). Anul acesta am reusit sa adunam 185 de porumbei si 19 crescatori, cu 14 porumbei mai putin decat in 2009, insa este incurajator faptul ca numarul porumbeilor expusi de catre crescatorii romani a crescut.

De asemenea am avut onoarea de a-l avea ca arbitru pe dl. Gabriel Skoromaslej din Slovacia, un crescator care cred ca nu are nevoie de nici o prezentare pentru cunoscatorii rasei.
Speram ca pe viitor sa reusim sa crestem numarul de porumbei expusi precum si calitatea exponatelor si de asemenea sa atragem cat mai multi crescatori ai rasei king in KING CLUB ROMANIA.

Multumim organizatorilor locali (in special domnilor Hota Holger si Balogh Ladislau) precum si tuturor celor care s-au implicat si au ajutat la organizarea expozitiei.
Un an bun tuturor, multa sanatate si succese columbofile !

Teodor Cilan

Categories Stiri

23 comentarii la “KING CLUB ROMANIA – Expo JIMBOLIA 2011”

 1. felicitari dn TUSA PETRICA si cit mai multe realizari pe viitor bafta

 2. Observ ca sunt mai “mandri” decat in trecut! Verticala dusa prin picior trece prin spatele ochiului, inainte parca erau un pic mai “aplecati” si mai lungi.
  Felicitari, viata lunga si fructuoasa King Clubului Roman, spor la pui de calitate, sanatate si intelegere in club!

 3. Doamne cat sunt de frumosi, manca-i-ar tata pe ei !!!!! la figurat bineinteles.

 4. exemplare deosebite , succeesssss tuturor crescatorilor acestei rase frumoase care este king.,prin tinutalor impunatoare .baafta

 5. Felicitari,tuturor castigatorilor si participantilor,mult succes in continuare ,iubitorilor si crescatorilor KCR!Toata stima,gazdei ,organizatoarea expozitiei!

 6. felicitari tuturor care si-au sacrificat din timp pt.organizarea acestei expozitii.KING CLUBUL ROMAN o sa creasca pe an ce trece,multi crescatori din tara fac investitii importanete si aduc material genetic bun.

 7. felicitari organizatorilor si tuturor care se preocupa si investesc in aceasta rasa si in KCR.

 8. Ai dreptate Mihai, crescatorii nostri achizitioneaza porumbei din ce in ce mai buni si asa sa speram ca vom creste. Insa trebuie sa fim constienti ca nu putem astepta minuni, nu putem ajunge in 2-3 ani la nivelul celor care au cluburi specializate de 50 de ani.
  Eu sper ca prin impicarea tuturor membrilor si prin dorinta de a fi constructivi sa reusim sa organizam un club puternic si expozitii din ce in ce mai de calitate.

 9. O expozitie reusita ma bucur ca am reusit sa o vizitez, multumesc organizatorilor si participantilor pentru primirea facuta au fost 3 zile petrecutr in FAMILIE. Va doresc sa aveti parte numai de realizari atat pe plan national cat si international, sa va bucurati cat mai mult posibil de aceasta minunata rasa

 10. foarte frumosi mult noroc la toti crescatorii de rasa king

 11. Felicitari participantilor si organizatorilor pentru reusita expozitie a King Club Romania de la Jimbolia si in primul rand Dl. Hota Holger si Dl. Balogh Ladislau,care au gazduit
  aceasta expozitie.Totodata pot spune ca m-am simtit foarte bine la Jimbolia si chiar imi doresc sa se mai repete o astfel de expozitie.Chiar daca aceasta expozitie a fost a treia organizata de K.C.R. s-a vazut un progres mare fata de cele doua expozitii,deoarece a crescut foarte mult calitatea porumbeilor si membrii participanti ai K.C.R. au obtinut rezultate foarte bune.Totodata fac un apel catre toti crescatorii de porumbei ai rasei KING ca sunt asteptati sa se inscrie in K.C.R.,deoarece in acest fel putem face progresele pe care le dorim cu totii.

 12. ma intereseaza un mascul galben si o femela pestrita ma aflu la torino daca se pot expedia ai achit la fata locului tel 0039\3460681058 .

 13. Intreb si eu daca ma aude cineva:clasamentul porumbeiilor King de la Expo.Jimbolia ,cand o sa apara pe saitul clubului ?Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *