Iata ca dupa ce in aprilie 2009 am reusit infiintarea Clubului Specializat al Crescatorilor de Porumbei KING CLUB ROMANIA, la sfarsit de an am lansat si site-ul clubului (www.kingclubromania.ro), urmand ca in perioada 22?24 ianuarie 2010 sa organizam prima expozitie gen king-club sub egida KCR.

Le multumim tuturor celor care ne-au sustinut si ajutat in realizarea acestui proiect care speram ca va fi unul de succes in sensul ca va aduna cat mai multi crescatori ai acestei rase si va genera ridicarea nivelului calitativ al porumbeilor king crescuti pe teritoriul tarii noastre. Cu toate ca distantele sunt mari si multi crescatori se plang de acest lucru, avem speranta ca dragostea pentru porumbei si spiritul competitional vor invinge pana la urma si ca ne vom reuni intr.-un numar cat mai mare si cu cat mai multi porumbei la expozitiile pe care le vom organiza.

In acest sens va asteptam la expozitia din 22?24 ianuarie 2010 care va avea loc in orasul Lipova din judetul Arad. Expozitia va fi arbitrata de catre domnul Eibel Istvan din Ungaria dupa modelul ?american?, adica fara punctaj, ci cu campion la fiecare culoare, mascul + femele, maturi + tineret si in final grand champion.

Cei care doresc sa inscrie porumbei in expozitie pot face acest lucru pana in data de 31 decembrie 2009, mai multe informatii in acest sens gasindu-se pe site-ul KCR (www.kingclubromania.ro) la sectiunea ?Expozitii si comunicate?.

Va uram Sarbatori fericite si La Multi Ani!