KING CLUB ROMANIA – Expozitie si lansare site

Iata ca dupa ce in aprilie 2009 am reusit infiintarea Clubului Specializat al Crescatorilor de Porumbei KING CLUB ROMANIA, la sfarsit de an am lansat si site-ul clubului (www.kingclubromania.ro), urmand ca in perioada 22?24 ianuarie 2010 sa organizam prima expozitie gen king-club sub egida KCR.

Le multumim tuturor celor care ne-au sustinut si ajutat in realizarea acestui proiect care speram ca va fi unul de succes in sensul ca va aduna cat mai multi crescatori ai acestei rase si va genera ridicarea nivelului calitativ al porumbeilor king crescuti pe teritoriul tarii noastre. Cu toate ca distantele sunt mari si multi crescatori se plang de acest lucru, avem speranta ca dragostea pentru porumbei si spiritul competitional vor invinge pana la urma si ca ne vom reuni intr.-un numar cat mai mare si cu cat mai multi porumbei la expozitiile pe care le vom organiza.

In acest sens va asteptam la expozitia din 22?24 ianuarie 2010 care va avea loc in orasul Lipova din judetul Arad. Expozitia va fi arbitrata de catre domnul Eibel Istvan din Ungaria dupa modelul ?american?, adica fara punctaj, ci cu campion la fiecare culoare, mascul + femele, maturi + tineret si in final grand champion.

Cei care doresc sa inscrie porumbei in expozitie pot face acest lucru pana in data de 31 decembrie 2009, mai multe informatii in acest sens gasindu-se pe site-ul KCR (www.kingclubromania.ro) la sectiunea ?Expozitii si comunicate?.

Va uram Sarbatori fericite si La Multi Ani!

Categories Stiri

13 comentarii la “KING CLUB ROMANIA – Expozitie si lansare site”

 1. Buna!
  Felicitari membrilor King Club Romania ! La cat mai multe expozitii de calitate si sa speram ca selectia pe care o veti face va fi rasplatita prin rezultate frumoase pe plan intern si extern.
  Numai bine!

 2. Este un mare pas inainte lansarea acestui site si sper ca crescatorii de kingi din Romania sa se inscrie in acest club special creat pt aceasta rasa unde arbitrajul va fi facut intotdeauna de crescatori ai acestei rase si nu de crescatori care sunt din afara acestui fenomen.Va multumesc si va doresc sarbatori fericite tuturor.

 3. Usor usor ia amploare fenomenul si sa speram ca vom reusi sa atragem cat mai multi crescatori si ca vom reusi sa reproducem pasari din ce in ce mai bune !

 4. Felicitari! La voi se face treaba serioasa!
  Sunteti un exemplu care ar trebui sa
  faca scoala.

 5. felicitari celor care au reusit sa infiinteze un asemenea club !!sper ca vor fi cat mai multi crescatori ai acestei rase deosebite care imi face si mie placere sa o cresc!!!cat mai multe rezultate si mult succesc crescatorilor din ROMANIA!!!mult succes in continuare va felicit!!!

 6. Pe cei care cresc si iubesc aceste pasari , ii asteptam sa se inscrie in club pentru ca numai impreuna vom reusi sa aducem si sa reproducem pasari de calitate in Romania. Vom putea astfel sa aducem mari arbitri in expozitii, vom putea sa aducem crescatori din afara care sa expuna si sa vanda pasari de calitate foarte buna si astfel speram ca in cativa ani sa avem un bagaj genetic foarte bun in tara. Eu unul m-am saturat de pasarile care nu au nicio treaba cu standardul si cred ca foarte multi dintre Dvs atunci cand ati dorit sa achizitionati o pasare buna ati fost dezamagiti de ceea ce se gaseste pe la noi.

 7. Doresc tuturor membrilor,fondatori si noilor membrii,sa aiba incredere ,ca dorim cu toti, sa dezvoltam si sa avem pasari de calitate si mare valoare,sa putem invita mari arbitri,chiar din tara lor de origine,sa devenim ambasadori si pe aceasta cale.
  Numai cu arbitri,care arbitreaza porumbelul si nu crescatorul,este solutia care duce spre progres,v-a indica fiecarui crescator directia spre care trebuie s-o urmeze.
  Tuturor membrilor si pasionatilor crescatori ai frumoasei rase king,sarbatori fericite si mult succes la expozitia de specialitate a KING CLUBULUI ROMAN,iar in 2010,pui cat mai frumosi si valorosi!
  “LA MULTI ANI”!

 8. cine ma poate ajuta si pe mine cu o pereke sau 2 de porumbei sa pot sa fac si eu cativa porumbei.sant foarte pasionat de pasari si nu am putere financiara.cine are suflet si vrea sa ma ajute sa sune la 0721944511 sau 0244215186 sant din ph.cine are placere sa ma ajute promit ca o sa am grija cu sufletul de ei sau id florin_urekeComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *