La multi ani Ad!

lma-adsAstazi este ziua celui mai bun scriitor columbofil din toate timpurile. Ad Schaerlaeckens implineste 73 de ani. Am considerat ca se cade sa-i dedic un topic pentru ca articolele lui ne-au incantat de fiecare data si ne-au deschis ochii.

Categories Stiri

47 comentarii la “La multi ani Ad!”

 1. La multi ani, multa sanatate !

  Esti prea bun maestre, ai scutit multa lume de a arunca banii pe fereastra, ca sa nu mai zic de timpul castigat.

  Un sfant al columbofiliei.

 2. La multi ani ! Ad . Multumim pentru sfaturile utile si articolele interesante . Sa ne traiesti .

 3. la multi ani si toate cele bune! adevarat un scriitor desavarsit si un campion mare!!!! sanatate si sa ne mai bucure cu articolele lui.

 4. Da un om corect ,o raritate .Omul care spone lucrurilor pe nume,persoane rare de altfel si la ei acolo.Daca ar fi fost toti ca el,sau macar 50 %,dintre columbofili,altfel de aer sar fi respirat ,.LA MULTI ANI ” UN ADEVARAT TITAN AL SPORTULUI COLUMBOFIL cu multa stima..

 5. La multi ani Ad Schaerlaeckens,este cu adevarat o mare legenda!!!

 6. “Oamenii cauta produse mai bune pentru a face porumbeii sa zboare mai repede, eu intotdeauna am cautat porumbei mai buni” Ad Schaerlaeckens

  La multi ani!

 7. Sa ne traiasca pt ca am invatat foarte multe de la el.

 8. Gefeliciteert met je verjaardag! Ad …..

  La multi ani ! Ad……si vant in pene

 9. La multi ani!
  73 de ani…pfuuuu ,referinte de top si nici o licitatie “totala”.
  Viata lunga!

 10. La multi ani!

  Urmareste si dansul site-ul? Ar trebui instiintat cumva, in caz contrar…
  Este o linie de porumbei creata de dansul?

 11. LA MULTI ANI II DORESC DIN TOT SUFLETUL…….. MULTA SANATATE SI PUTERE CA SA SE POATA DEDICA IN CONTINUARE COLUMBOFILIEI MONDIALE……..
  MERITA O STATUIE IN GREUTATEA LUI IN AUR……….
  CEL MAI MARE MAESTRU CA O CARTE DESCHISA MEREU………
  SA NE TRAESTI IN CONTINUARE MESTERE

 12. Manu chao – Si me das a elegir (me quedo contigo)!

 13. ca si scriitor al colombofiliei e foarte greu sa impaci si capra si varza…adica e foarte greu sa nu superi pecineva. Trebuie sa privim partea frumoasa a lucrurilor si sa ne gandim ca in afara sfaturilor care nu sunt neaparat de urmat(nu este nimeni obligat)este si literatura scrisa bine,placuta la citit,un Old Shaterhand al timpurilor noastre,as zice. Literatura sa se aseamana cu descrierea Vestului Salbatic in cartile despre indienii apache ale lui Karl May. Karl May insa e un german care n-a fost niciodata in Vestul Salbatic :) :). La multi ani scriitorului si colombofilului Ad Schaerlaekens!

 14. “La multi ani” si felicitari pentru promovarea “culturii columbofile”.
  Ar fi fost util si un articol de referinta.
  O zi buna tuturor.

 15. Sanatate multa pentru un maestru cu adevarat al columbofiliei.cred ca primul roman care i-a spus asta este domnul mihai dinu,sa ne traiti amandoi

 16. Un colos al columbofiliei. La multi ani maestre.! Porumbei.Ro ar trebui sa.l instintati de aceste urari…Asa ar fi frumos.

 17. Vorbe mari auzim din partea acestui om si am invatat ceva personal eu-porumbei slabi ii eliminam,cei buni ii vindem si doar cei mai buni ii pastram-LA MULTI ANII!

 18. Sa mai traiasca inca 73 de ani, se pare ca sunt multi care au invatat cate ceva din lecturile lui, printre care si eu.
  La multi ani!!!

 19. extraordinar omul, mai multi sa fie ca el in columbofilie, merci pe0ru toate articolele sale si La Multi Ani!

 20. La multi ani maestre ! Multa sanatate , putere de munca si sa dea Dumnezeu sa ne incantati multi ani de acum in colo cu articole la fel de bune.

 21. Ceva mai tarziu,dar un LA MULTI ANI! intotdeauna este binevenit.Am vazut ca pe site-ul lui la sectiunea de lb.engleza sunt mult mai multe articole decat in romana,se baga cineva sa traduca 1-2 pe luna,nu de alta dar vine iarna si sa avem de citit “la gura sobei”.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *