La Multi Ani!

lma08.jpg

Puneti-va cate o dorinta columbofila pentru 2008! Sa ciocnim un pahar!

Categories Stiri

56 comentarii la “La Multi Ani!”

 1. la multi ani si toate cele bune la toata lumea .un an plin de bucurii si plin de succese

 2. LA MULTI ANI CU SANATATE SI SA NE AUZIM CU BINE IN NOUL AN.

 3. AHO! AHO!La multi ani de anul nou, hopuri hopurate la multi ani cu sanatate! la anu si la multi ani ! 2008 sa fie un an cat mai bun plin de succese! va urez numai bine si spor la zbor in 2008!!!!!

 4. La multi ani!multa sanatate,un nou an plin de clasarii,satisfactii si tot ce va doriti!

 5. La multi ani tuturor! Pentru anul care vine imi doresc pentru o tara asa “mare” ca a noastra sa existe doar cate o singura federatie pentru voiajoristi si pentru cei de agrement. Ca in anul care a trecut numa’ balacareli am vazut….

 6. LA MULTI ANI si un an columbofil m-ai BUN,sanatate la toti columbofilii din ROMANIA.

 7. LA MULTI ANI -tuturor columbofililor din tara dar mai ales pentru prietenii si colegii din filiala Petrosani si cum spunea un bun prieten de-al meu”zboruri bune si clasari multe”.

 8. Dorinte, sa mai vedem dorinte. Deci avem odata: o singura federatie. Unirea asta am putea-o incepe de la nivel local, ca si acolo suntem divizati!

 9. La multi ani , sanatate, [fara gripa aviara], noroc ,[vant din spate] bucurii,[clasari multe si de varf] si multe realizari [norme]..

 10. la multi ani un an 2008 mai bun decat precedentul si vant in pene!!!

 11. la multi ani si sanatate multa atat crescatorilor de porumbei atat cat si porumbeilor si in noau an ce am intrat sa fim mai buni in sensul sufletului omenesc si multe realizari pe plan profesional (colubofilie).la multi ani

 12. DIN BANAT DIN TIMISOARA LA MULTI ANI!!! IN TOATA TARA.

 13. respect reciproc , sa iau locul 1 la fond pe mh in 2008

 14. La MULTI ANI![si la anul care vine, sa fi primul…………………dupa mine]sa nu se inteleaga gresit nu al doilea, ci primul dupa parerea mea . Cam asa gandesc toti concurentii, nu-i asa!si acum sa lasam gluma de o parte sper sa ne intalnim cati mai multi la expo 2008 si pe acest seit sa putem schimba in continuare opiinile. SUCCES TUTROR!

 15. la multi ani!!! multa sanatate si bucuri la toti columbofili

 16. L a multi ani si la multi bani! iata ca am trecut si in 2008 si se apropie expo FCPR de la Piatra Neamt! Sa ne vedem sanatosi toata suflarea columbofila acolo ! LA MULTI ANI ROMANIA!

 17. LA MULTI ANI TUTUROR,NU VREAU SA FAC UN DISCURS POETIC PRECUM ,,SALVATI BALENELE,INCALZIREA GLOBALA SI ALTELE….CI IMI DORESC CA DORINTA MEA SA SE INDEPLINEASCA ….PE URMA LA ANUL VA SPUN DACA S-A INDEPLINIT SAU NU. MULTA SANATATE TUTUROR SI UN AN CAT MAI BUN

 18. La multi ani!cu veselie…sus paharul dragi columbofili!

 19. la multi ani la toti columbofilii si famililor dvs.un an nou fericit!!!!!!!!!

 20. Si noi si porumbeii sa fim sanatosi,vremea sa fie buna,sa avem parte de multe bucurii ca mai mare satisfactie ca atunci cand vezi ca soseste un porumbel de la zbor numai noi columbofilii o avem.LA MULTI ANI iubitorilor de porumbei.

 21. Anul nou a intrat pe usa, raul faca-se cenusa,bucurii si sanatate Domnul sa va dea de toate si cand nici nu va ganditi sa fiti si mai fericiti ,clasarile si normele sa va faca cat mai cunoscut numele .
  LA MULTI ANI TUTUROR si in mod deosebit celor din TIMIS !

 22. LA MULTI ANI!MULTA SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR PT.TOTI COLUMBOFILII DIN LUME.

 23. La multi ani,multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.

 24. foaie verde flori de tei, la multi ani la porumbei.
  foaie verde trei bujori, la multi ani la voiajori.
  foaie verde trandafir fratilor columbofili,
  in anul care vine, eu va doresc numai bine.
  zurgalai si clopotei zboara porumbeii mai!!!:-)

 25. Mult succes noului club VOIAJORUL – CISLAU (Buzau), la cat mai multi membri si satisfactii mari in viitorul apropiat. Tuturor columbofililor, “2008” sa va aduca bucurii imense din aceasta frumoasa pasiune care ne leaga. La multi ani!

 26. La multi ani!!!! Anul 2008 sa fie plin de satisfactii, si sa fim toti sanatosi, ca restu vine de la sine!

 27. dorinta mai mare decat sa am porumbeii sanatosi ( si eu pe langa ei ) nu cred ca am; sau cred ca da – sa iau si ceva locuri de 1 ca de 2 am avut in 2007
  La multi ani ! in primul rand – porumbei.ro si administratorului acestui site – si tuturor columbofililor din toata lumea!

 28. si-ar mai fi ceva…………..sa nu se inteleaga ca ar fi a treia dorinta !
  FORUM – UL ?
  cred ca nu e doar dorinta mea !

 29. Sa fim mai buni si mai comunicativi unii cu altii, in speranta ca comunitatea columbofila va fi o familie cit mai mare in care toti sa avem acelasi tel si anume: promovarea si afirmarea columbofiliei pe plan national si international.
  LA MULTI ANI TUTUROR!!!

 30. Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa (sau in porumbare) si in sufletul d-voastra si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2008 ! In speranta unui an mai bun, va trimit o boaba de sanatate, un strop de incredere si multa fericire!LA MULTI ANI !!!!!!!

 31. LA MULTI ANI !
  Anul nou sa ne aduca tuturor sanatate , fericire si satisfactii pe toate planurile – mai ales columbofil .
  Multumim administratorului acestui sait pentru ideea de a promova sportul columbofil .

 32. la multi ani si mult succes in continuare,columbofililor.







Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *