Lansari de porumbei… prin bird’s eye view

Cateva lansari la etape si antrenamente [cluburi din zona Muscel]… vazute de sus.

Categories Stiri

10 comentarii la “Lansari de porumbei… prin bird’s eye view”

 1. Impresionant ce cadre poate scoate o drona… un coleg zicea sa filmam un atac de soim asa, dar nu cred ca s-ar vedea mare lucru la cat de rapid si indepartat poate fi.

 2. Lansarile astea sunt atât de frumoase cand te ajuta tehnologia ? La minutul 6.07 ti se pare ca drona e lovită de meteoriti …Felicitări pt filmare!
  P.s..parca intri in fibrilatie cand vezi amasinile pe locul de lansare….Hai băieți ca mai e putin!!!

 3. Interesant faptul ca proumbeii nu se sperie de drona :))

 4. Porumbeii se sperie de drona…se vede clar zborul in S.Filmarea este putin haotica….trebuia ridicata drona putin mai sus sau dusa mai in spate sau lateral ,astfel incat porumbeii sa nu o repereze repede.
  Dupa mine drona a fost ridicata la cel muuult 40-50m inaltime iar porumbeii au vazut o instant.In plus aceste lansari nu se filmeaza cu drone mari(gen Phantom 3, 4) ci cu cu Mavicuri, Spark uri…drone mici care ofera o calitate la fel de buna.In plus viteza lor este intre 50-60km/h.
  Acum de spark sau mavic porumbeii nu se mai sperie la fel ca si de Phantom sau inspire.

 5. Lucrez cu spark iar porumbeii mei dupa 20, 30 zboruri in prezenta lor inca se mai invart in jurul ei cand o cobor in lumanare.
  De mavic insa se sperie destul de tare.E drept ca Mavicul fiind putin mai mare ca sparkul seamana bine cu un uliu.In schimb ridicata sus la 120m sparkul meu a fost la un pas sa fie racolat de un uliu.Cu mavicul n am avut asemenea probleme.Probabil ca marimea si viteza conteaza

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *