Libertate


Click pe poza pentru marire.
Fotografie din crescatoria Martoiu Iustinian

Categories Stiri

13 comentarii la “Libertate”

 1. Foarte fain………. poate i-a tinut o perioada inchisi si apoi s-au bucurat de libertate….. asa fac si ai mei ii tin inchisi ziua pt ca e cald si pe seara pe la 6 cand le dau drumu zboara parca sunt nebuni!

 2. foarte frumos….e o mare bucurie pe capul lor….”lasa-ti pasarile sa zboare”- ,cand vad asa ceva …bucuria pe care o au aceste suflete imi transmit si mie aceasi veselie, acelasi dor de libertate ..

 3. Am peste 20 de pui (jucători, standard, germani) cărora le-am dat drumul de 1 luna și jumătate. Nu s-au ridicat deloc la zbor, doar se mută de pe volieră pe casă. Este bine să-i gonesc? Porumbeii bătrâni îi am închiși, deoarece sunt la început și nu vreau să-mi plece.

 4. Superba poza…creste sufletul in tine cand vezi poze de genul asta,cu pasari in zbor care se bucura de libertate si nu poze “photoshopate” sau mai stiu eu ce porumbei in colivii. Bravo!!!
  @guderian: la ce pasari ai enumerat tu pe acolo poate jucatorilor sa le placa mai mult zborul,ceilalti nu prea se omoara de fel cu zburatul(din cate stiu eu). Lasa-i linistiti ca vor zbura ei cand vor simti nevoia. Nu trebuie sa dai dupa ei :D

 5. asa cand le dau drumul dimineata la ai mei,zboara si nu mai vin decat dupa o ora acasa.frumoasa fotografie.

 6. in ori ce caz..pentru cei ce nu inteleg aceste pasari nu este acest site pentru ei..porumbeii cand zboara e cel mai frumos si mai placut lucru de ai privi…este frumoasa columbofilia daca este inteleasa! Hai noroc si voie buna ! vorba batatranuliu meu prieten nea Andrei!

 7. eu ii tin pe ai mei tot timpul liberi, chiar si iarna.

 8. un columbofil avea prinsi cativa porumbei .peste ceva vreme a fost arestat si inchis pt 2 ani.cand a fost eliberat a eliberat si el toti porumbeu prinsi.deci e frumoasa viata cand esti liber.!!

 9. pe-ru ei este foarte importanta libertatea , baile de soare , aier , apa curata, si sa zboare cind doresc…, chiar daca exista rapitoare…, legea-i lege…nu-i tine-ti inchisi…, mare pacat…, eu chiar si pe cei cumparati ii eliberez pina la urma, dar mare pacat ca se-ntorc acasa si nimeresc la carcera…

 10. frumosii si multi..
  eu am eu am 4batrini si 4 puii si deoarece este o diferenta de virsta intre ei numai 2 pui zboara si citeodata si 2-3 dintre batrini
  eu ii eliberez tot timpul pe la ora 6:30 si pana seara din cauza rapitoarelor ii eliberez asa tirziu
  VINT IN PENE!!!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *