anunt-nedeleavf
Crescatoria Nedelea Virgil & Florin reuseste an de an sa obtina rezultate de varf la nivel national la diferite categorii. Porumbeii acestei crescatorii concureaza foarte bine la toate etapele intre 100 si 800 kilometri, reusind anual performante de top. Este o crescatorie unde porumbeii sunt selectionati exclusiv pe baza performantelor sportive, realizandu-se astfel o selectie foarte dura.

Cele mai bune rezultate ale acestei crescatorii la nivel national FCPR in ultimii ani sunt urmatoarele:

– 1 nat. demifond palmares 2011-2012 cu “Maximus”
– 1 nat. demifond crescatori 2011
– 1 nat. demifond crescatori 2009
– 1 nat. general palmares crescatori 2008-2009
– 2 nat. viteza palmares tineret 2010 cu “Bulldog”
– 2 nat. demifond palmares crescatori 2011-2012
– 2 nat. demifond palmares crescatori 2009-2010
– 2 nat. demifond palmares 3 ani crescatori 2011
– 3 nat. demifond tineret 2011 cu “Maximus”
– 3 nat. demifond palmares crescatori 2010-2011
– 3 nat. viteza palmares 3 ani crescatori 2011
– 4 nat. demifond 2009 cu “Lady Gaga”
– 4 nat. demifond palmares 3 ani crescatori 2012
– 4 nat. viteza palmarescrescatori 2011-2012
– 4 nat. viteza crescatori 2011
– 4 nat. fond palmares crescatori 2007-2008
– 5 nat. demifond palmares 3 ani 2013 cu “Maximus”
– 5 nat. viteza palmares tineret 2010-2011 cu “Kevin”
– 5 nat. demifond palmares 2009-2010 cu “Lady Gaga”
– 5 nat. demifond 2009 cu “Michael”
– 5 nat. viteza crescatori 2009
– 6 nat. fond palmares 2007-2008 cu “Nefertiti”
– 6 nat. demifond 2009 cu “Vanessa”
– 6 nat. fond crescatori 2008
– 6 nat. general palmares crescatori 2007-2008
– 7 nat. fond palmares 2007-2008 cu “Big Heart”
– 7 nat. viteza palmares 3 ani crescatori 2012
– 7 nat. viteza palmares crescatori 2010-2011
– 7 nat. viteza palmares crescatori 2008-2009
– 8 nat. viteza palmares 3 ani 2011 cu “Bulldog”
– 8 nat. viteza palmares tineret 2010-2011 cu “Gretel”
– 8 nat. demifond palmares 3 ani crescatori 2013
– 8 nat. fond palmares crescatori 2008-2009
– 9 nat. viteza palmares tineret 2010-2011 cu “Andra”
– 9 nat. general palmares 3 ani crescatori 2013
– 10 nat. general palmares crescatori 2011-2012

In cadrul acestei licitatii sunt oferiti porumbei concurati mai multi ani consecutiv cu rezultate bune si foarte bune, unii chiar prezenti in expozitii Nationale. Astfel aici va putea fi achizitionat “Solomon”, porumbel prezent in Expo Targu Mures 2012 la As speed tineret si in Expo Targu Mures 2013 la As speed palmares, “Fernando” – Expo Craiova 2011 – Demifond palmares si Expo Targu Mures 2012 – Demifond palmares 3 ani, “Varro” – Expo Targu Mures 2012 – As speed tineret.

Simpatizantii categoriilor fond si maraton vor putea achizitiona porumbei descendenti din “Stichelu”, porumbelul de baza al crescatoriei care s-a dovedit deja un reproducator desavarsit atat in crescatoria Nedelea, cat la alti crescatori din tara cum ar fi: Nicola Sorin – Dolj, Racovita Adrian – Husi.

O ocazie unica in aceasta licitatie va fi “Joe Black”, unul dintre ultimii pui reprodusi direct din “Stichelu”. Acesta nu a mai reprodus in ultimii doi ani.

Mai multe informatii gasiti si pe www.nedeleaflorin.com. Click aici pentru licitatie.