harta-roetapaAm discutat cu niste colegi si am decis sa postez acest topic, poate facem putina lumina peste catastrofele cu puii din acest an. Pe data de 15 Septembrie cluburile din sud au avut niste etape extrem de nereusite, foarte putini pui ajungand acasa in prima zi. In zona noastra au fost cam 5-10% sositi in prima zi. In urmatoarele saptamani au inceput telefoanele si sa vedeti in ce zone bizare au ajuns puii!

Ne referim acum la zona Muscel (AG) care a avut etape din Greci si Murighiol. Conform telefoanelor primite, puii au ajuns in VEST. S-au primit 2 telefoane cu pui ajunsi in Timisoara si unul ajuns in Arad! Este bulversant daca te uiti pe harta. Regret ca nu am pus si eu telefon pe pui pentru a afla mai multe amanunte. Cu aceasta ocazie, mai postez odata seriile si aici, poate aflu ceva macar de unul dintre ei: 1032.301 – 1032.400 (inele albe UCP 2013). + serii apropiate pentru colegi.

La data respectiva, am banuit vantul puternic din fata ca fiind o cauza, dar apoi afland unde au ajuns puii, ce se mai poate spune?

Click pentru marire:
harta-roetapa

Mai aveti informatii pe tema asta?

porumbei.ro