Mai stiti povestea cu oul misterios venit prin posta? Ei bine, povestea continua in acelasi stil. Zilele trecute, din oul misterios a eclozat un pui!

Uneori, o insiruire de intamplari ciudate, sincronizate perfect si neplanificate pot ajunge la un rezultat cu totul special. Cand e sa se potriveasca totul, apoi se potriveste. Dupa ce ca oul are o origine invaluita in mister, sa vedeti cum a ajuns sa eclozeze!

Dupa primul concurs de fond, aveam o femela stinghera dornica de pereche. Dupa o saptamana a sosit alta femela de la acel fond, si s-a imperecheat cu prima. Cat s-au cuibarit si s-au pregatit, s-a nimerit la fix sa oua cand a ajuns oul misterios la mine prin posta. Altfel nu aveam unde sa-l pun.

L-am insemnat si cand s-au facut 5 oua in cuib, am aruncat 3, ramanand oul problema si inca unul limpede de la femele. Oul problema (inscriptionat cu pixul sugestiv: “OUL”) a inceput sa faca vinisoare si sa se umple cu puiul care crestea ca fat-frumos astfel ca in 17 zile a fost gata sa iasa in aceasta lume primitoare.

Dupa eclozare am avut emotii pentru ca femelele nu il hraneau, sau asa mi se paruse, fiind nerabdator sa-l vad cum creste. Ma pregateam sa il hranesc personal, dar apoi l-am gasit cu gusa plina pana la refuz, de la cele 2 mame. (ca iedul care suge de la 2 capre)

Dupa multe negocieri si rugaminti de a inceta cu gluma, juraminte pe rosu, etc, atat eu cat si Adi care mi-a trimis cutia cu pui prin posta am ajuns la concluzia ca cineva de la posta a pus oul in cutie, gasindu-l prin masina ratacit de la alt transport si crezand ca e din cutia puilor (sunt destui crescatori care trimit oua prin posta).

Acum tot ce sper e sa fie totusi voiajor acel pui. Daca iese vreun gutan asa cum imi prezic prietenii, o sa fie minunat! Dupa mutra puiului, pare voiajor… nu?!

Tocmai l-am inelat. Ce, n-ar fi frumos un gutan cu inel de cip?

porumbei.ro