Model de “scaldatoare” la turci


Trimise de Emanuel

Categories Stiri

11 comentarii la “Model de “scaldatoare” la turci”

  1. De multe ori am fost in Turcia, turcii au grija mult de porumbei, chiar si de gutani, in pietele lor se afla mii de gutani, acolo stau niste babaute si dau grau trecatorilor pentru ca cei din urma sa-i hraneasca.
    Bafta.

  2. in fata a ce palat ai facut pozele.?mai buna e a mea se scalda si asa..o cratita stil tava de aluminiu cam 50cm patrati..

  3. cred ca pentru niste porumbei atata scaldatoarea e cam mare, uni oameni nu au nici ce manca si astai fac atatea pentru niste porumbei ,eu cred ca putea sa le faca si una mai mica!!!

  4. mi se pare a fi alt ceva mai cu seama seamana cu ceva gen fintina artezian , dar porumbei normal fiind cald se scalda.

  5. pt marius ce esti invidios?uini oameni au suflet si e o pomana sa poti face ceva pt animalele cerului nu sint ca oameni sa aiba atitea posibilitati de asi procura hrana

  6. pentru turci a face ceva pt pasarile cerului si a le hrani inseamna o promisiune fata de Dumnezeu (o pomana) cind se roaga celui de sus de ai feri de necazuri sau boli si altele promit hranirea porumbeilor astfe ia din putinu lor si da pasarilor e de apreciat onoarea si gindu lor se tin de cuvint si de datoria facuta motiv pt care vezi pers hranind pasarile asta inseamna o cainta (spalarea pacatelor facute in trecut).CU CIT POMANA E MAI MARE CU ATIT SUFLETU E MAI CURAT.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *