Nifuramicin, Gambazin, Gambakokzid

Firma Rohnfried s-a aflat mereu in fruntea firmelor care produc specialitati pentru inaripatele noastre. Produsele firmei sunt cunoscute pe tot globul. Azi va prezentam trei produse care asigura o sanatate optima, fara de care performanta nu se poate realiza.

NIFURAMICIN – 25 G
Infectiile tractului gastro-intestinal (E.Coli, Salmonella) constituie una din principalele probleme cu care se connfrunta columbofilii atat la reproductie cat si la zbor. Nifuramicin ajuta tratarea si preveirea acestor boli.
Produsul se administreaza si a doua zi dupa sosire din concursuri cu alternanta – 1/3 saptamani.
Dozaj: 5 g/ 2,5 litri de apă, 1 plic la 12,5 litri.

GAMBAZIN – 25 G
Combate cu deosebit succes infectiile respiratorii. Se stie faptul ca acestea sunt principala cauza in scaderea performantelor la zbor.
Administrarea de Gambazin atat in inter-sezon cat si dupa curse trateaza problemele respiratorii cu succes. Produsul se administreaza si a doua zi dupa sosire din concursuri cu alternanta – 1/3 saptamani.
Dozaj: 5 g/2 litri apa, 1 plic la 10 litri apa.

GAMBAKOKZID RO – 25 G
Acest produs minune trateaza tricomonoza si coccidioza. Cele doua maladii influenteaza decisiv performantele porumbeilor la curse.
Produsul se administreaza si a doua zi dupa sosire din concursuri cu alternanta – 1/3 saptamani. Cand concursul a fost pe ploaie sau vreme umeda se administreaza doua zile.
Dozaj: 5 g/2,5 l apa, 1 plic la 12,5 litri apa

Detalii si program de zbor pe www.rohnfried.ro

Categories Stiri