Nutrievo

Pigeon Endurance- Atestari
Nutrievo Pigeon Endurance este un supliment nutritiv de o inalta calitate, care a fost testat cu succes in multiple crescatorii olandeze de top, in 2010.

Una dintre aceste crescatorii este cea a lui Piet de Vogel din Oude Tonge, care a avut un sezon de success in 2010. In cursele de distanta lunga (fond- marathon), doar cu un numar mic de porumbei angajati in curse, a avut rezultate formidabile.

Piet de Vogel insusi, explica:
“Pasarile mele au fost in 2010 , intr-o super forma, cred ca datorita unei combinatii intre excelenta si o abordare moderna in intretinere. Forma depinde foarte mult de capacitatea naturala si stilul unui porumbel. Desigur, nimeni nu este in masura sa transforme un magar intr-un cal de curse de rasa, trebuie sa fim realisti; dar obtinerea unei forme de top, pe o baza naturala este esentiala pentru obtinerea de performante. Bineinteles ca folosirea Pigon Endurance de la Nutrievo, a jucat un rol important in crescatoria mea in 2010. Desigur, în combinaţie cu o metodă bună de alimentare şi o abordare naturală.

Porumbeii au fost sprinteni, solizi si foarte motivati. Deasemenea, porumbeii pareau sa obtina mai multa energie din hrana lor regulata. Chiar si de la zborurile lungi si grele, cum ar fi Barcelona, Marseille si Bordeaux au ajuns acasa foarte proaspeti.

Utilizarea este foarte simpla. Se adauga peste mancare cu o lingura de supa, evitand astfel folosirea altor suplimente invechite. In timpul perioadelor importante, pur si simplu adaugati mai mult. Simplu , eficient şi economic în utilizare şi cu rezultate de înaltă performanţă . Un produs de calitate pe care il sustin pe deplin.

Pigeon Endurance-Referinte

– Piet de Vogel- crescatorie pilot, a obtinut in perioada 2010-2012 52 de locuri 1 pe distante de peste 850 km, de 9 ori in top 10 national. Un inceput fantastic de sezon in 2012, 4 curse- 4 locuri 1 pe club, 9 si 42 nat.St. Vincent S2.

– Arjan Beens din Genemuiden, senzatia zborurilor peste noapte din Olanda, rezultate de necrezut, in 2012 are deja mai mult de 10 locuri in primii 100 national. Clasarea a 75% din porumbei este ceva normal pentru el. Mai multe informatii pe siteul personal si pe
http://voiajori.ro/index.php?option=com_content&view=article&i
d=211:arjan-beens&catid=32:categoriearticol1&Itemid=47

– Comb. Verweij – Castricum, campioni la zborurile de 2 zile – in 2012 au castigat deja 2 locuri in primii 10 national la zborurile de Bergerac si Cahors

– Comb. Grinwis – locul 1 National St. Vincent S2 in 2012. Fratii van de Heuvel din Gouderak- crescatorie pilot-rezultate fantastice intre 100-700 km. In 2011 locul 1 pe crescator in zona 5, una dintre cele mai puternice din Olanda cu concurenti ca Verkerk,Bosua, Piet si Peter V.D. Merwe, De Bruijn, Ouwerkerk

Mai multe rezultate
http://voiajori.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=215:fratii- van-den-heuvel-din-gouderak&catid=32:categoriearticol1&Itemid=47
– Jos de Ridder- crescatorie pilot, preformante de top intre 100-700 km. Mai multe detalii pe siteul personal.
– Bob Jansen din Bergambacht – locul 1 crescator la zborurile peste noapte in 2011 S5-S6-S12= Olanda de sud si de nord
– Albert Klaassen din Ochten – locul 1 crescator la zborurile peste noapte in 2011- S8 impotriva unor concurenti ca A. Beens, Eijerkamp sau vd Berg.
– Marien Orgers din Hekelingen- locul 1 Nat. 2011 NPO marathon de o zi ( cu lansare de dimineata)
Toti acesti campioni folosesc Pigeon Endurance! Testati acum si va veti convinge!

Caracteristici si beneficii:
– Suplimentul complet pentru alimentatia obisnuita pentru porumbei
– Ambalat in ambalaj vidat de aluminiu, de inalta calitate pentru a asigura prospetimea produsului cu timp de conservare indelungat
– Contine o mare cantitate de energie si acizi grasi omega-3 prin utilizarea Perlelor de Somon Omega-3 (O3SP)
– Acizi grasi esentiali aditionali
– Minerale legate specific pentru absorbtie rapida si utilizare intensiva

Dovedit in practica:
– Dezvoltat de nutritionisti si veterinari de marca sub supravegherea campionului international Piet de Vogel
– Testat si utilizat cu succes pe Dutch Loft

Veti obtine:
– recuperare mai rapida a animalelor dupa antrenament
– reducerea riscurilor de tulburari digestive
– porumbei in forma de top, pregatiti pentru performante maxime

Cursele de porumbei sunt un sport de top! Efortul de a obtine rezultate tot mai bune impune o alimentatie si suplimente nutritive de cea mai buna calitate. Nutrievo intelege nevoile entuziastilor profesionisti: un regim alimentar special care intruneste cele mai ridicate pretentii de nutritie pentru porumbeii sportivi de azi!

De la porumbelul modern se asteapta performanta de top de-a lungul intregului sezon. Porumbeii de sprint si de distanta medie zboara saptamanal. Porumbeii pentru zboruri de doua zile sunt pregatiti special pentru aceste zboruri. O buna nutritie este esentiala pentru curse de rezistenta. Porumbeii sunt hraniti cu diferite mixuri de baza ca fundatie solida. Pentru a realiza varfurile de performanta la momentul oportun este nevoie de adaugarea de suplimente speciale.

Nutrievo este specializat in dezvoltarea de suplimente dietetice naturale pentru animale. O provocare deosebita a fost combinatia de materii prime de inalta calitate combinata cu acizi grasi omega 3. Acest produs nou este combinat cu un amestec de ulei de samanta de in si ulei de somon. O combinatie unica! Produsul este inodor si poate fi dat direct ca hrana porumbeilor.

Baza produsului consta in doua Crumlets® colorate, usor absorbabile. Acestea ofera o cantitate neegalata de vitamine si minerale valoroase, suplimentate cu elemente in urme esentiale, in forma chelata, extrem de absorbabila. Acest produs ofera o cantitate mare de energie disponibila rapid prin proportia de componente usor de digerat. Proportia de omega 3 ofera o rezistenta si anduranta unice si recuperarea rapida este maximizata.

In special ingredientele naturale ofera un mai bun echilibru al umiditatii la nivel celular. Aceasta conduce la o crestere semnificativa a rezistentei. Caii de rezistenta extrem de scumpi din lume si din clima fierbinte a Orientului Mijlociu sunt hraniti in mod similar. Nutrievo Pigeon Endurance se bazeaza pe ani de experienta ai nutritionistilor si veterinarilor. Majoritatea porumbeilor din crescatoriile olandeze in 2011 au avut performante unice.

Perle de somon omega 3 (O3SP)

Departamentul de dezvoltare de produse al Nutrievo a dezvoltat un ingredient cu adevarat unic. Este o combinatie de materii prime selectate special, cu mare absorbtie (APC) si uleiuri de inalta calitate. Uleiul inodor este o combinatie de ulei se samanta de in si ulei de somon pur. Aceste uleiuri ofera cea mai buna proportie de omega 3, 6 si 9 cunoscuta in prezent.

Perlele de somon omega 3 (O3SP) sunt modul practic de a furniza necesarul de acizi grasi omega-3 ALA, DPA si DHA pentru a intruni necesitatile de nutritie ale porumbeilor de rezistenta. Dupa o faza de testare intensiva, in care suportul este optimizat pentru a alimenta porumbeii cu acest produs, urmeaza o perioada de acomodare cu produsul. Acest supliment ofera energia necesara pentru a alimenta porumbelul de rezistenta modern.

Ulei de somon scotian.

Uleiul de somon contine acizi grasi omega 3. Exista o serie de efecte pozitive cunoscute ale uleiului de somon, iar efectele secundare sunt practic inexistente. Dupa ani de cercetari si multe publicatii, uleiul de somon si-a dovedit efectele benefice asupra sanatatii si imunitatii. Nu numai in copilarie si in dezvoltarea tesutului creierului aceste substante sunt importante, ci si cresterea imunitatii si recuperarea dupa exercitii solicitante sunt sustinute optim. Acest ulei este foarte bogat in acizi grasi omega 3. Pentru acest produs utilizam numai materii prime de cea mai buna calitate, direct din Scotia.

Ulei de samanta de in.

Uleiul de samanta de in este extras din samanta de in uscata, matura. Aceasta este presata la rece. Efectul pozitiv al semintelor de in se datoreaza in parte cantitatilor mari de vitamina B, lecitina, zinc, si unei doze mari de uleiuri omega 3. Uleiul de samanta de in este cunoscut pentru nivelurile sale maxime de omega 3. Uleiul de samanta de in este benefic pentru intreg organismul, inclusiv sistemul cardiovascular, imunitar si organele reproductive, sistemul nervos central, oasele si articulatiile.

Porumbeii pot beneficia foarte usor de efectele pozitive ale omega 3 din uleiul din samanta de in si din somon, cu Nutrievo Pigeon Endurance.

Testati acum si vedeti singuri diferenta! Produs de catre specialisti, recomandat de campioni!

Pentru comenzi:

pigeonendurancero@yahoo.com
Telefon: 0740154915

Categories Stiri