O parere si cateva imbunatatiri

cusca-pareri-imbunatatiri
Buna ziua, sunt incepator in columbofilie si as vrea sa cer si eu niste sfaturi de la columbofili adevarati despre voliera mea si daca se poate si niste imbunatatiri.
Alex.

14 comentarii la “O parere si cateva imbunatatiri”

 1. Avand acoperisul cu panta spre spate si deschiderea pe fata sus, ar trebui sa faci niste aerisiri pe peretele din spate in partea de jos.

 2. Eu as avea 2 sfaturi:
  1. Cred ca crescatoria ta ar trebui sa aiba pe peretele din fata folosind niste aerisitoare reglabile care pot controla mai bine viteza curentilor de aer in functie si de vreme.Pe timpul iernii pot fii inchise.Nu uita!!! viteza curentilor de aer asociata cu o umezeala ridicata reprezinta dusmanul numarul 1 al sanatatii porumbeilor.
  2. Viziteaza campionii din zona ta sau din alte zone si vezi cam ce au ei in plus la voliere fata de a ta .
  Felicitarile mele pentru ce ai facut pana acum!

 3. Acoperisul pe langa cele indicate de ceilalti baieti trebuie facut cu partea inclinata spre fatza sa vezi ce fac porumbeii acolo sus.

 4. Acoperisul modificat asa cum ti-a recomandat Claudiu.
  Ar fi bine ca la parter sa nu cresti alte animale ( porci sau gaini) pentru ca se vor transmite boli de la unii la altii.
  In rest felicitari pentru cele facute pana acum.

 5. Nu sunt eu expert in aceasta situatie dar din proprie experienta iti spun ca daca dedesupt de voliera ai porci … eu zic ca ai cam gresit locatia … cand am inceput sa cresc porumbei primul meu cotet mi l-a facut tata deasupra la o cocina.. totul a fost frumos pana a venit iarna atunci intr-o noapte sobolanii au dat atacul si in cotetul meu :(

 6. Ms Alin , Mircea am voliera de ceva timp si nu am avut niciodata probleme cu sobolani , pisici , dihori , pisici au mai umblat pe langa dar au sfarsit tragic:)))

 7. jos sub fiecare geam ar fi buna o aerisire mica sa intre aeru pe jos si sa iasa pe sus ar fi bine , sa urmaresti sa nu se faca curent in rest pare ok.

 8. fale niste aierisiri ,,pentru ai mentine in forma ,vint in pene!

 9. in locul geamurilor pune plasa . ca i infoaca pe porumbei .

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *