Oaspete la geam

oaspetegeam
Nici macar nu era al meu.

Categories Stiri

14 comentarii la “Oaspete la geam”

 1. ala ce mai e???

  deci, la tine trag toate vietatile pamantului.

  asta inseamna ca ai sufletul bun ;)

 2. Era un porumbel pe care l-am vazut in zori cand am tras perdeaua. Cine stie cati porumbei petrec noaptea asa in cursele de 2 zile.

 3. cred ca se ratacise si vroia sa-i dai pe google heart sa se reorienteze.

 4. tonny, daca te uiti mai atent cred ca ne poti spune si seria inelului, ca anul i-l stii deja, scuze , nu m-am putut abtine

 5. Grecu ervin…din pacate ptr cunostintele tale sunt foarte multe programe care iti arata destul de clar poza…dar te cred mai greu cu tehnologia….ai ca deja iti dsu prea multa importanta…..

 6. Am un tardiv pe care l-am zapacit de doua zile cu mana mea, din prostie. L-am eliberat la iesirea din Cluj, pe dealul Feleacului, solist si când ii scriu seria de inel si locul eliberarii, imi cade moaca… Pui de 2 luni, fara niciun antrenament, dus la 40 km. Cum i-o fi norocul si capul, dar, daca vine, il pup pe frunte (si pe Andreea Tonciu pe trompitza). In 2 zile n-a venit, dar imi reprosez prostia din momentul imbarcarii si al lansarii.
  Era corect sa incep cu ”N-am un tardiv…”

 7. stii cum e dorel !? ce face omu cu mina lui se cheama lucru manual , in cazu tau un porumbel mai putin . sa dea domnu sa iti vina dar sunt sceptic, tardiv ,doua luni ,?!!! poate are o linie genetica beton sa desluseasca drumu si asa presarat cu destule , el copil , atmosfera este asa cum este , ceata , in aer rapitoare maldar , ce ai fact dumneata este similar cu un cetatean care duce un copil in bucuresti il da jos din masina si pa. bafta dorele si tine-ne la curent. multumesc

 8. Au trecut 11 zile. N-a mai venit juniorul. Asa ramane… din pacate. Imi promit ca o sa devin mai atent.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *