Odihnitori bune

odihnitoare
Cine se apuca sa faca odihnitori si in general accesorii din lemn, ar fi bine sa le faca cum trebuie sau sa lase pe altii.

In seara asta eram multumit ca in sfarsit nu a mai dat uliul si se culca puii mai calmi. Uite-acu’. A cazut o nenorocire de odihnitoare de s-au trantit de toti peretii si multi au ramas speriati intr-un colt. Din cel putin trei surse am luat niste panarame de odihnitori.

Intr-un final am descoperit odihnitorile de plastic, care sunt de 100 de ori mai sigure, mai usor de instalat si scos, dar au un mare dezavantaj: aluneca puii in draci pe ele, de unde rezulta lovituri… cand da cate unul de podea parca ma doare pe mine.

porumbei.ro

9 comentarii la “Odihnitori bune”

 1. In Piata 16 februarie din Bucuresti, un nene batran face odihnitori ieftine, frumoase si bune.
  ;)

 2. Aici pe site la tine,porumbei.ro,am vazut odihnitori tip jos thone. Le-am facut din alea…aproape la fel. In sensul ca parte de jos nu exista,gainatul cade pe gratar.

 3. Pai ce cresti tu acolo curcani? :))).
  Am eu cateva exemplare favorite prin voliera …daca bat de doua ori din aripi si se aseaza in boxa se zguduie voliera :))).
  Placajul ala din laterale arata bine, porcaria aia de lemn de brad care le prinde e problema. Daca ai pune doua fasii de tabla , cate una in fiecare parte, sa prinda cele doua bucati de placaj si bradul care este intre ele ai rezolva problema. 1 cm latime si vreo 4,5 cm lungime e sufficient, 3 cuisoare si gata nu se mai misca. Stiu eu ca iti place sa mesteresti acolo in voliera la porumbei, la toti ne place sa mai adaugam ceva in voliera sau sa mai reparam :)))

 4. Cele fagure evita loviturile si luptele dese. Si cele facute in piata 16 Bucuresti sunt bune si rezistente. eu am de 3 ani unele.

 5. Cele mai bune sunt cele facute de tine ,pt ca alea le faci in asa fel sa nu se rupa … Am 15 ani si toata cusca mea de porumbei mi-am facut-o singur si nu am dat banii la nimeni ca stiu ca lucrul facut de mine e de 100 de ori mai bun decat a unuia care il face pe fuga pentru bani … Solutia mea ar fi sa rupeti 30 de minute si sa le faceti singur pt ca sunt mai rezistente ;)

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *