Vindem porumbei de carne cu 25 % reducere fata de pretul producatorului, rasa Myrthis produsi de Group Grimaud Freres Selection Franta, unul dintre cei mai prestigiosi producatori de material genetic la diferite specii de pasari. Porumbeii au toate certificatele de sanatate si calitate pe care le prevad cerintele UE. Varsta lor este de un an si jumatate iar calitatile lor reproductive se pastreaza cel putin pana la varsta de 5 ani.

Productivitatea acestor porumbei conceputi pentru productia de carne a fost testata in acest sezon de noi si am reusit cu usurinta sa obtinem, cu fiecare cuplu reproducator, 7 generatii de pui. Parintii hranesc cu usurinta doi pui astfel incat acestia, la varsta de aproximativ 28 de zile ajung la o greutatede peste 0,5 kg iar dupa sacrificare rezultand o carcasa de aproximativ 400 g de carne de cea mai buna calitate. Nu vom insista prea mult asupra calitatilor nutritive ale carnii de porumbei, deoarece se gasesc multe informatii in acest sens pe internet.

La cerere putem oferi contra cost si rasteluri pentru cuibarit, in doua variante, adica pentru 8, respectiv 16 cupluri reproducatoare.

Persoanele interesate pot suna la numarul de telefon 0755.652.432.