Olimpiada Columbofila – Oostende, Belgia – ianuarie 2007

Material trimis de Cristi Ninulescu

117.jpg

In urma mai multor vizite la Federatia Regala Columbofila Belgiana si dupa ce am facut cercetari pe internet am strans cateva materiale pe care le pun la dispozitie prietenilor columbofili din tara. Cu siguranta ma voi numara printre participantii la aceast mare eveniment al columbofiliei mondiale. Va fi o onoare.

Comunicatul presedintelui R.F.C.B. (Royale Federation Colombophile Belge)

Anii scursi din 1971 pana in 2007 sunt o etapa importanta a Sportului Columbofil. Ba chiar, dragi prieteni columbofili, am obtinut, la Li?vin, autorizatia de a organiza ?Olimpiada Columbofila Internationala?. Multi dintre noi nici macar nu ar fi indraznit sa viseze la o asemenea provocare.

Cu sprijinul tarilor afiliate la FCI, organizarea Olimpiadei Columbofile Internationale a fost incredintata Belgiei. Este vorba despre o provocare pentru fiecare dintre noi, columbofili, membrii cluburilor, sponsori si simpatizanti. Speram ca aceasta manifestatie va fi incununata de succes si ca toti cei prezenti, atati belgieni cat si straini, vor vorbi inca multi timp despre Oimpiada din 2007.

Media Center si Cazinoul din Oostende sunt locatiile visate pentru desfasurarea unui eveniment de o asemenea anvergura. Ne mai ramane doar sa demnonstram ca suntem o tara primitoare. Seara fraternitatii, care va reuni toti columbofilii, va fi o mare sarbatoare incununata de succes, ? un moment de neuitat in sportul columbofil ?.

Ca si Presedinte, imi revine placerea sa intampin si sa urez bun-venit invitatilor straini ? prieteni columbofili ? care au un loc aparte in inimile noastre. Sunteti asteptati intre 26-27 si 28 ianuarie in orasul balnear Oostende pentru a participa la acest eveniment. Va merita cu siguranta.

Cu scopul de a organiza cat mai bine acest eveniment avem de asemenea nevoie de sprijinul dumneavoastra.

Presedintele National,
F?licien VERMEULEN.

Site-ul Olimpiadei.

23.jpg

33.jpg

Categories Uncategorized