Buna ziua, ma numesc Bogdan, va urmaresc site-ul cu mare drag de foarte multa vreme. Va scriu in speranta ca dvs. sau unul dintre crescatorii “prezenti” pe porumbei.ro ma poate ajuta. De trei zile o porumbita a prezentat semne de boala, la inceput nu putea sa mearga, sa stea in picioare (in prima zi), apoi starea ei s-a agravat, nu-si mai foloseste picioarele absolut deloc, sta culcata pe o parte (pe aripa), nu isi poate tine capul, nu se hraneste, nu bea apa, privirea pierduta, ii dau hrana pe cioc si regurgiteaza cam tot ce reusesc sa inghita.

Gainatul destul de moale si o culoare verde deschi cu galben. Problema este ca de astazi, un alt porumbel prezinta aceleasi simptome. Imi puteti spune cu ce boala, virus am de-a face? Ce tratament imi recomandati. Pana acum i-am dat calciu lactic, fara nici cel mai mic semn de ameliorare, vitamine, antibiotic.

Nu as vrea sa fac un tratament la intamplare, nu as dori sa le fac si eu un rau prin administrarea unui tratament nepotrivit. Va multumesc anticipat!