SC Media-Design Plus SRL cu sediul in Bucuresti, sect 6, avand ca obiect de activitate editura, grafica si design electronic a inregistrat la OSIM Romania un model industrial de Certificat de Origine Genealogica columbofil denumit Pedigreu RO. Urmare a prezentarii acestuia in sedinta Uniunii Federatiilor Columbofile din Romania in data de 14.04.2007 am primit acordul de a-l mediatiza si pune in vanzare ptr cei interesati. Acest act este valabil doar cu stampila si semnatura unui reprezentant al UFC Ro, titlul de proprietate ce insoteste inelul in original, arbitrarea porumbelului efectuata de un arbitru recunoscut de UFC Ro si nu in ultimul rand, este valabil doar ptr columbofilii inscrisi in cluburi si asociatii afiliate la UFC Ro. Emiterea acestui act se face in baza unei declaratii pe proprie raspundere ce va face parte din baza de date a pedigreurilor din Romania actualizata de societatea noastra.

Descriere:
-prima pagina contine denumirea, seria si anul de pe inel, o fotografie in sistem digital cu un porumbel reprezentativ sau la cerere se poate aplica fotografia porumbelului din pedigreu si amprenta oculara prin fotografiere si imprimare tipografica de inalta calitate si precizie ptr a putea fi citita ori de cate ori este necesar.
-a doua si a treia pagina ce reprezinta continul pedigreului vor avea continutul trecut cu negru pe fond colorat in culoarea inelului din anul respectiv. In mijlocul paginilor apare in fond imaginea porumbelului de pe prima pagina. Pe pagina doi se va aplica prin lipire de catre societatea noastra titlul de proprietate al inelului respectiv, in original, detalii despre porumbelul respectiv, numele arbitrului si calificativul acordat de acesta in functie de linia declarata de crescator, numele proprietarului, numele crescatorului, numele reprezentantului UFC Ro si semnatura acestuia insotite de stampila ce autentifica acest act. Se va nota in josul paginii data la care acesta a fost editat. Peste titlul de proprietate cat si peste celelalte inscrisuri, date si semnaturi societatea noastra va aplica un timbru transparent de tip HOLOGRAMA ce va tine loc de sigiliu.
-pagina patru contine casete cu toti ascendentii porumbelului din pedigreu notati cu semnele internationale pt mascul si femela, anul si seria corespunzatoare inelelor acestora si o caseta in dreptul fiecaruia in care se pot preciza rezultate sportive si titulaturi obtinute de acestia.

Mentionam ca paginile sunt incadrate intrun chenar ce reprezinta tricolorul romanesc, iar in partea de jos a acestora este inscriptionata marca inregistrata a societatii noastre la OSIM ca model industrial si ne confera dreptul de a fi unici editori si distribuitori ai acestui act. Orice incercare de copiere sau de inspiratie din acest act se considera frauda intelectuala si se sanctioneaza conform legilor in vigoare pe teritoriul Romaniei.